1059
Manhattan Jazzclub Laren

Manhattan Jazzclub Laren

geplaatst op 12-02-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Zondag 23 februari is er bij Horeca Stegeman een Jazzinstuif voor liefhebbers van West Coast Jazz en Mainstream met het Mellow Swing Jazzkwinteten gasttrombonist Gerd Pol.

De stijl die het kwintet deze middag ten gehore brengt is het best te omschrijven als West Coast Jazz en Mainstream van de jaren ‘50 en ‘60 en wie goed luistert naar de sound van het orkest zal beamen dat de musici zich veelal hebben laten inspireren door jazziconen als J.J. Johnson, Stan Getz en andere grootheden uit die bloeiende jazzperiode.

U bent van harte welkom op zondag 23 februari van 15.00 tot 17.00 uur in de gezellige jazzkelderbar van Horeca Stegeman, Dorpsstraat 1 in Laren (Gld.)  De entree bedraagt slechts € 7,00 p.p. Als u na afloop gezellig wilt blijven eten in het restaurant, dan kunt u gebruik maken van de speciale JazzPlate voor maar € 15,00 vooraf te reserveren bij het aanwezige personeel van Stegeman.

 

  • Gerd Pol - trombone
  • Peter Swart – tenor- en altsaxofoon
  • Mark Weber - gitaar
  • Matthias van Olst - slagwerk
  • Joan Krukkert - contrabas

Gerd Pol genoot een muzikale opleiding aan het Zwols Conservatorium en bekwaamde zich in het arrangeren van muziek en dirigeren van o.a. bigbands. Begon als dirigent bij het Zwolse orkest ‘Het Engelse Werk’ en was eerste trombonist in bigbands als Allotria en de ArtEZ Conservatory Bigband. Op trombone is Gerd een veel gevraagde solist bij vele ensembles en bigbands.

comments powered by Disqus
AdvertentieReneBrunsBranjiBranjiBranjiBranji