1187

"Love is in the air" van Renske Dragt

geplaatst op 22-07-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Renske Dragt, antropologe en woonachtig met man en kinderen in Laren, vloog veertien jaar als stewardess de wereld over. Een ‘way of life’ waarin hard werken en nachten doorhalen, beloond wordt met avontuur en afwisseling. De verbinding met passagiers, de collega’s en de mensen die zij ontmoet op de route maken dat zij verknocht raakt aan de vliegwereld. 

Op een soms verrassende, maar altijd innemende manier gunt zij de lezer van haar bijzondere verhalen een open en eerlijke blik achter de schermen van het leven als stewardess, terwijl zij vluchtige, maar intense verbindingen aangaat met de mensen op haar reis.

Op 17 juni kwam haar boek 'Love is in the air' uit en deze is nu ook verkrijgbaar bij het Postkantoor (Beuzel).

Love is in the air -  Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt
Waar is er nog ruimte voor verbinding, hoop en liefde in een wereld waar de focus ligt op verschillen, onbegrip en angst?

Wanneer de vliegtuigbanden de startbaan verlaten, zijn passagiers en crew voor de duur van de vlucht volledig op elkaar aangewezen. In een afgesloten buis, op tien kilometer hoogte gaan honderden mensen met verschillende achtergronden, religies en culturen met elkaar op reis. In dit schouwspel van diversiteit gaat de stewardess het gesprek en de confrontatie met passagiers en haar collega’s aan. En komt daarbij tot boeiende inzichten.Verschillen mensen nu werkelijk zo veel van elkaar? Of gloort er hoop aan de horizon, wanneer verbinding hoog boven de wolken, met de voeten los van de aarde, toch mogelijk lijkt?

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiAirco HarkinkSuper SnackBranjiReneBruns