299
Leussinkbad opening en nieuws

Leussinkbad opening en nieuws

geplaatst op 07-04-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Normaal gesproken opent het Leussinkbad na de meivakantie. Door de coronacrisis wordt de opening voorlopig uitgesteld naar 14 juni. Omdat het zwemseizoen daardoor korter is, bieden wij een compensatieregeling aan aan onze abbonementshouders. Als alles goed gaat, kun je dit jaar weer meedoen aan de Zwemvierdaagse, Houtdorp en andere activiteiten. Daarnaast kun je wekelijks meedoen aan aquasporten als AquaJogging, AquaSportief, AquaSpinning en zelfs een borst-crawlcursus. Ook staan er weer zwemlessen A, B, C en snorkelen op de kalender. 

Het Leussinkbad houdt de ontwikkelingen rondom de coronacrisis in de gaten. Mocht deze nog andere gevolgen hebben, dan delen we dat via de nieuwsbrief, Facebook en de website.

Voor onze abonnementhouders
We vinden het erg belangrijk om jou als trouwe abonnementhouder in deze tijd niet te verliezen. Daarom hebben we een compensatie- regeling opgezet: aan het eind van het seizoen kun je het teveel betaalde abonnementsgeld terugvragen.
Hoe dat werkt? Dat geven we in de loop van het seizoen aan. Bovendien stellen we de geplande prijsverhoging uit. De compensatie is er voor alle abonnementhouders, maar je bent niet verplicht om er gebruik van te maken. Het Leussinkbad wordt – net als vele anderen – flink geraakt door de coronacrisis. Onze vaste kosten lopen gewoon door. Ook als we niet open zijn. Daarom vragen we of jij ons, als dat kan, wilt steunen door geen gebruik te maken van de compensatieregeling. Zo zorgen we er samen voor dat ons Larense zwembad blijft bestaan.

Foto: Leussinkbad

comments powered by Disqus
BranjiReneBrunsBranjiSuper SnackAirco HarkinkDeKortesWoonsfeer