2263
Leussinkbad nieuw seizoen nieuwe beheerder

Leussinkbad nieuw seizoen nieuwe beheerder

geplaatst op 21-04-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Nieuwe beheerder
Dinande Wilgenhof – Aaftink is de nieuwe beheerder van het Leussinkbad! Ze vervangt Dorinda Mollenhof. Dorinda heeft een nieuwe baan en nam na een fantastisch jaar afscheid van het Leussinkbad. Bestuur en medewerkers bedanken Dorinda voor haar inzet en enthousiasme in het afgelopen (uitzonderlijke!) zwemseizoen.

Dinande, 31 jaar, is een echte Larense. Ze is al jaren betrokken bij het Leussinkbad. Dinande begon ooit achter de kassa in de kiosk. Na haar sportopleiding gaf ze onder meer zwemlessen, snorkelen en survival. De laatste jaren combineerde ze het werk op het zwembad met haar baan als logopediste. Op zoek naar een nieuwe uitdaging begon de zwembadwereld weer te trekken. Dinande: “Een buitenbad betekent heerlijk werken in de buitenlucht! Je hoeft nooit stil te zitten, er is altijd wel wat te doen zoals onderhoud. ’s Ochtends om 7.00 uur, de zon komt op, de damp komt van het zwembad, de eerste zwemmers liggen in het water en de vogeltjes beginnen te fluiten. Dat is toch genieten?” Dinande heeft veel zin in de gezellige zomerse dagen op bad.

Seizoensopening
Op woensdagmiddag 8 mei is de feestelijke seizoensopening van het Leussinkbad. Je bent welkom vanaf 12.30 uur, meteen na schooltijd. Bezoekers hebben gratis toegang en er is eten verkrijgbaar. In zomerse sferen onthult het bad het jaarthema. Daarna kan iedereen weer heerlijk zwemmen. Bij mooi weer gaat het buitenbad al eerder open, want vanaf 24 april is het bad zwemklaar.

Abonnement
Korting op je abonnement voor Leussinkbad! Een abonnement geeft het hele seizoen toegang tot het zwembad en je kunt er gratis of met korting mee deelnemen aan activiteiten. Het verwerken van alle abonnement-aanvragen is elk jaar een enorm karwei voor de vrijwilligers van het Leussinkbad. Daarom heeft het bad nu een nieuw abonnementensysteem. Dat heeft ook voordelen voor bezoekers. Je abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd tegen het verlaagde voorverkooptarief van het betreffende jaar. Je hoeft dus nooit meer een nieuwe pas. Opzeggen is makkelijk, kan altijd en de opzegtermijn is een maand.

Je bestelt je abonnement via www.leussinkbad.nl! Je haalt je abonnement op als je de eerste keer komt zwemmen. Of tijdens één van de ophaaldagen:
• woensdag 24 april (18.00 – 20.00 uur) • vrijdag 26 april (18.00 – 20.00 uur) • zondag 28 april (15.00 – 18.00 uur) Ook mensen die het moeilijk vinden om online een abonnement te bestellen zijn welkom tijdens deze ophaaldagen. Korting tot wel € 20,-! Tot en met 28 april gelden verlaagde tarieven. 

Zwemlessen
Het Leussinkbad biedt weer zwemlessen aan. Kinderen die het A-diploma al hebben, kunnen op het bad lessen volgen voor diploma B en C en snorkellessen. De lessen starten vanaf 13 mei, later beginnen mag ook. Kinderen kunnen na 13 mei continu instromen. 

Dauwzwemmen
Op Hemelvaartsdag (donderdag 30 mei) kun je weer gratis dauwzwemmen tussen 6.00 en 9.00 uur! Traditiegetrouw staat er koffie en thee klaar met een broodje gebakken ei. Toegang is gratis.

Voor meer informatie: www.leussinkbad.nl of de Facebookpagina

Foto: Leussinkbad Laren

 

 

 

comments powered by Disqus
GoossensBranjiBranjiBranjiBranjiAdvertentie