630
Leukste kerstdiner van Lochem

Leukste kerstdiner van Lochem

geplaatst op 08-12-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Voor het vierde jaar op rij organiseert een groep vrijwilligers weer het Lochemse kerstdiner. Het zal plaatsvinden op 2de kerstdag in de hal van het Lochemse gemeentehuis van 16:00 – 20:00 uur . Wethouder Henk van Zeijts opent het buffet namens de gemeente Lochem. Dit jaar dragen de gemeente Lochem en de medewerkers extra bij aan het Lochemse kerstdiner door behalve de hal van het gemeentehuis ook inventaris ter beschikking te stellen. Het Lochemse kerstdiner is ook het goede doel van de kerstbonus van de gemeentelijke medewerkers. We zoeken dit jaar echter nog wel sponsoren voor de boodschappen.

De inschrijving opent op 6 December en loopt tot en met 19 December. Mensen kunnen contact opnemen per telefoon met Manon Schulenburg van Stichting Welzijn Lochem op 0573-297000 of via de mail op SWLcentrale@welzijnlochem.nl. Voor een bedrag van € 3,- pp kan iedereen aanschuiven. Maar levert men een bijdrage aan de middag/avond, bijvoorbeeld door achteraf op te ruimen, als chauffeur mensen op te halen en thuis te brengen, een kerstverhaal te vertellen, te helpen in de keuken of te knutselen met de kinderen dan is men ook vrijwilliger en is deelname gratis.

Stichting Welzijn Lochem initieert het kerstdiner en coördineert de uitvoering. Dit doen ze in samenwerking met vrijwilligers die verbonden zijn aan Stichting Repair club, Cavo Lochem, Stichting Marge Klompé (Hogeweide), De Hooiplukker en Sutfene (Het Spijk en de Borkel). Het idee van het kerstdiner is om op tweede kerstdag samen met elkaar een gezellige kerst te creëren. 

 

(foto: Pixabay)

comments powered by Disqus
ReneBrunsBranjiDijkermanGoossensAdvertentieBranji