2026
#Larenblijftthuis: VV Witkampers

#Larenblijftthuis: VV Witkampers

geplaatst op 10-05-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

#larenblijftthuis: VV Witkampers - René Jansen

 

Bijzondere weken zo zonder voetbal en daarnaast de nodige tegenslag binnen de bezetting met de daarop volgende spontaan aangeboden hulp en creativiteit gaven me het idee om te kijken of we hier samen op verder kunnen bouwen want naast alle ellende gebeuren er zeker ook mooie dingen.
In deze tijd waar het voornamelijk om Covid-19; Corona en social distancing draait wil ik graag aandacht voor iets anders, nl. voetbal !!!.

Opstelling* voor deze wedstrijd:

Op doel: Hoofdbestuur
In de achterhoede: onderhoud/terrein, kader, leden, kantine commissie
Middenveld: Materiaal, Technische commissies, wedstrijd(secretariaat)
Voorhoede: jeugdcommissie, sponsorcommissie, speciaal voetbal
Op de bank: Ereleden, Vrienden van, Supporters, Ouders/Familie

De wedstrijd wordt uiteraard voor een groot deel mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
We spelen op dit moment een van de zwaarste wedstrijden onder erbarmelijke weersomstandigheden met veel tegenwind. Daar komt bij dat we het sinds kort ook nog in de achterste linies verzwakt zijn door langere uitschakeling van een prominent bestuurslid. Gelukkig zien we al wel weer een voorzichtig duimpje omhoog, veel dank daarvoor aan specifieke ‘bankzitters’ die in de 1e minuten adequaat hebben gehandeld en de medische zorg daarna die (net als bij de Witkampers) ook prima voor elkaar is. 
Toch staat het nog altijd 0-0 en moeten we positief blijven over het mogelijke eindresultaat. Over het team en hoe we in de wedstrijd zitten graag nog iets meer

Als aangegeven staat het nog 0-0, we zijn door die tik binnen de achterroede wat verzwakt maar spontaan is er hulp aangeboden vanuit de voorste linies om terug te komen en rugdekking te bieden om tenminste de nul te houden. Mede door de goede conditie door jarenlange trainingsarbeid en het perfect klimaat daarvoor kunnen we nog steeds met een goed gevoel vooruit kijken. We willen graag scoren, iedereen weet dat we bijna beginnen met 2 nieuwe velden die ons op 1-0 moeten brengen.Hoewel de omstandigheden zwaar zijn zien we om ons heen ook mooie dingen gebeuren nu we met z’n allen rundumhausen zijn. Sleutelwoord ‘ Samen ‘, we zoeken op vele manieren contact omdat anderen dat nodig hebben, vinden creatieve manieren om in verbinding te blijven, even wat minder druk druk druk en van huis simpelweg omdat het moet en dus ook kan.

Om die 1-0 te maken zoeken we ook steun, niet alleen bij de gemeente maar ook binnen ons eigen team, op de bank en bij andere betrokkenen die zeker ook hun eigen zware wedstrijd spelen. Het is een gegeven dat we binnen de basis elf en hun ‘skills’, Fifa spelers en hun ouders weten waarover het gaat, vaak veel dezelfde gezichten zien. Rugdekking is mogelijk, maar alleen met steun binnen het veld, van een sterke bank en daarbuiten. Dit seizoen hebben we nogal eens moeten we vragen om rugdekking en dan nog duurt het wel eens langer voordat de noodzakelijke steun gevonden is. Ofwel, druk druk druk..... Zeker zijn we heel blij met (jeugd) leden die naast hun eigen team ook andere (jeugd) teams steunen, vaak spontaan omdat het zo leuk is.

Daarom de oproep om ook in de 2e, de 3e helft en ver daarna, blijf rugdekking geven, liefst al voordat daarom wordt gevraagd. 
Deze roerige tijden laten ons 1 aspect heel duidelijk zien/ervaren nl. ‘Samen staan we sterk’. Hou dat gevoel vast voor de toekomst ook met oog op het team, blijf ons steunen en....     GEEF Rugdekking!

Blijf veilig en gezond, René Jansen Vice Voorzitter Witkampers

* Iedere ‘trainer’ binnen de Witkampers heeft waarschijnlijk andere ideeën mbt de opstelling. Helaas voor jullie is dit ons team ;-) , voel je vrij je eigen opstelling te maken voor je eigen team. Hou daarbij wel oog op de rugdekking binnen alle teams waar je (misschien zonder het altijd te weten) ook bij betrokken bent.

Foto AIM Foto

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerBranjiAirco HarkinkSuper SnackReneBrunsBranji