759
Klassiek concert met opera/operette en musical

Klassiek concert met opera/operette en musical

geplaatst op 05-11-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Vrijdag 15 november is het podium van het Kulturhus ’t Kruispunt voor het grote ensemble van het GOOG (Gelders Opera- en Operette Gezelschap) Zij brengen een mooi en gevarieerd concertprogramma. Uitvoering van prachtige muzikale werken zorgen ongetwijfeld voor een sfeervolle muzikale avond. Diverse bekende liederen zullen worden gezongen door het ensemble.

Het GOOG bestaat al meer dan 60 jaar en  heeft zich ontwikkeld van een traditioneel operagezelschap tot een vernieuwend muziektheater van deze tijd.
Kenmerkend voor het GOOG is het omvangrijke en gevarieerde opera-operette- en musicalrepertoire. Het is een Gelders gezelschap, de leden komen dan ook grotendeels uit Gelderland, maar de hoge artistieke kwaliteit trekt ook leden uit andere provincies. Vele bekende operasterren hebben met het GOOG samen gewerkt. Zo kunt u ook luitsteren naar een aantal talentvolle solisten, zij zitten ook in het Vocaal Ensemble. De keuze van het repertoire is afwisselend en divers, waarbij het uitganspunt is om bij concerten zoveel mogelijk uit te gaan van de wensen van het publiek.

Dirigent: Hans Lamers
Muzikale begeleiding: Chris Kok

 Kaarten à € 15,00 zijn te reserveren via bankoverschrijving (NL22RABO0334850061 t.n.v. St. Kulturhus ’t Kruispunt) of te koop in het Kulturhus, Verwoldseweg 1 Laren (Gld.)

comments powered by Disqus
BranjiDeKortesWoonsfeerBranjiBranjiAirco HarkinkBranji