1388
Kinderkerstfeest 2019

Kinderkerstfeest 2019

geplaatst op 12-12-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Op dinsdag 24 december vieren wij het Kinderkerstfeest. Wij nodigen jullie van harte uit vanaf 15.00 uur, om 15.30 uur starten wij met het kerstfeest. Voor de kleinere broertjes/zusjes tot 4 jaar is er oppas aanwezig waar zij tussendoor samen kunnen spelen. Er zal een musical opgevoerd gaan worden met toneel en zang door de kinderen uit groep 5 t/m 8.

Ook is er weer een spaaractie! We gaan sparen voor Stichting Hulphond! Deze stichting reikt mensen met een fysieke beperking of geestelijke zorgvraag de helpende hand. De inzet van hulphonden voorkomt namelijk isolement en biedt nieuw perspectief. De stichting heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden van hulphonden als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of psychische problemen, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen blijken gebaat bij de inzet van hulphonden.

 

Hoe moet ik sparen?

Dit jaar mag je helemaal zelf verzinnen waar jij je gespaarde geld in verzameld en in mee gaat nemen. Dit kan een enveloppe zijn, een versierd toiletrolletje, verzin het maar! Je kan je buren, familie of andere bekenden vragen of ze een kleine donatie willen doen, zodat we samen een mooi geldbedrag ophalen. Je mag je gespaarde geld dan meenemen naar het Kinderkerstfeest! Daar kunnen we al het gespaarde geld verzamelen en doneren aan deze mooie stichting. 

Uitnodiging voor de groepen 1 t/m 4!

Wij nodigen de kinderen van groep 1 t/m 4 uit om het Kinderkerstfeest te openen. Dit doen we door met een kaarsje de kerk in te lopen om het licht te verspreiden. We zingen dan het liedje ‘kling klokje klingelingeling’. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar kinderkerstfeestlaren@gmail.com en dan krijg je van ons het liedje met de informatie toegestuurd. Wij zien de aanmeldingen graag voor 22 december in onze mailbox verschijnen. 

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar kinderkerstfeestlaren@gmail.com 

Tot 24 december! 

Groetjes, de organisatie van het Kinderkerstfeest. 

 
comments powered by Disqus
GoossensReneBrunsBranjiBranjiDijkermanAirco Harkink