1243
Kinderkerstfeest 2018

Kinderkerstfeest 2018

geplaatst op 20-12-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op maandag 24 december vieren wij het Kinderkerstfeest, wij nodigen jullie van harte uit vanaf 15.00 uur. Om 15.30 uur starten wij met het kerstfeest, voor de kleinere broertjes/zusjes tot 4 jaar is er oppas aanwezig waar zij tussendoor kunnen spelen. Dit jaar zal er een kleine musical opgevoerd gaan worden met toneel en zang. Naast de kinderen van groep 7 & 8 helpen groep 5 & 6 dit jaar ook mee. Ook is er weer een spaaractie! In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox. Hier zit alles in wat nodig is voor een echte verjaardag thuis en op school. Daarom sparen wij voor Stichting Jarige Job!

Hoe moet ik sparen?
Je hebt thuis vast wel een enveloppe liggen. Deze mag je mooi versieren, daarna kan je het geld daar in gaan sparen en uiteindelijk goed dicht plakken. Je kan je buren, familie of andere bekenden vragen of ze een kleine donatie willen doen, zodat we samen een mooi geldbedrag ophalen. Je mag je gespaarde geld dan meenemen naar het Kinderkerstfeest! Zodat de enveloppen in onze eigen brievenbus kunnen en aan stichting Jarige Job mee kunnen worden gegeven. Zet jij je in voor Jarige Job? Spaar dan mee! Voor jouw inzet krijg je van ons wat terug.  

Uitnodiging voor de groepen 1 t/m 4!
Wij nodigen de kinderen van groep 1 t/m 4 uit om het Kinderkerstfeest te openen. Dit doen we door met een kaarsje de kerk in te lopen en het licht te verspreiden. We zingen dan het liedje ‘kling klokje klingelingeling’. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar kinderkerstfeestlaren@gmail.com en dan krijg je van ons het liedje met de informatie toegestuurd. Wij zien de aanmeldingen graag voor 17 december verschijnen zodat wij weten hoeveel kaarsjes wij moeten regelen.

Heb je nog vragen? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar kinderkerstfeestlaren@gmail.com

Tot 24 december!

Groetjes de organisatie van het Kinderkerstfeest.

 

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerAirco HarkinkBranjiBranjiBranjiBranji