156
Kijkdagen Ondernemershuis Laren

Kijkdagen Ondernemershuis Laren

geplaatst op 06-04-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

De realisatie van het Ondernemershuis in Laren nadert zijn voltooiing. Het Ondernemershuis herbergt straks 12 zelfstandige kantoorruimtes en een aantal flexplekken. 

De kantoren zijn geschikt voor 1 tot 4 werkplekken. De locatie kent een zeer hoog afwerkingsniveau (waaronder individuele airco’s in alle kantoorruimten),  all-in faciliteiten (onder meer wifi, koffie/thee en een mogelijkheid om te printen) en beschikt over een centrale ontmoetingsplek voor ondernemers. Het ondernemershuis is immers meer dan alleen een ruimte om te werken. Het is ook een plek voor ondernemers om elkaar te ontmoeten, te verbinden en om samen te ondernemen.

Het streven is het pand rond 1 mei a.s. door de huurders in gebruik te laten nemen. De eerste huurcontracten zijn inmiddels gesloten. Ondernemers die kiezen voor een zelfstandige kantoorruimte profiteren in 2021 van een aantrekkelijke instapkorting. 

Voor geïnteresseerde ondernemers hebben de bestuurders van de Stichting Ondernemershuis Laren twee kijkdagen gepland op zaterdag 17 april en zondag 18 april a.s.. Beide dagen tussen 10 uur en 12 uur. De bouwactiviteiten zijn dan zover gevorderd dat potentiële huurders zich een goed beeld van de opties van een zelfstandig kantoor of een flexplek kunnen vormen. In verband met de COVID-19 richtlijnen is aanmelding vooraf noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar ondernemershuislaren@gmail.com of door contact op te nemen met Andre Lobbert (06) 51 58 97 19 of Richard Buitink (06) 10 90 55 16.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiDijkermanBranjiReneBrunsGoossens