1152
Kerstfair Haneveld

Kerstfair Haneveld

geplaatst op 07-12-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Inmiddels is het een traditie geworden, de kerstfair bij Haneveld. Spektakel voor jong en oud.

Op de kerstfair is er live muziek en optredens, er zijn diverse versnaperingen, activiteiten voor de kids en alles is toegedekt met een grote portie kerstwarmte. Zo komt u helemaal in de kerst stemming en kunt u ook de trends voor dit jaar zien.

Programma Zondag 8 december

11:00                   Opening
11:15 tot 13:00     Koor Enjoy uit Markelo
13:30 en 15:00     Sing It!
14:00 en 14:45     LGV - Dans
De gehele dag     Muziek door Hans Roerdink

Koor Enjoy uit Markelo
Enjoy is een enthousiast koor uit Markelo. Opgericht in 2006 en inmiddels bestaat het koor uit 22 leden. Onder leiding van dirigente Josien Veneberg wordt een breed repertoire ten gehore gebracht variërend van gospel tot pop en wordt er zowel in het Nederlands als in het Engels gezongen. Deze enthousiaste dames en heer treden regelmatig op. Komt u ook kijken en luisteren? Tussen 11.00 en 13.00 uur kunt u ons horen en zien op de kerstfair.

Sing It!
Sing it! is een Larens muzikaal trio bestaande uit Inge Broer, Sabine Lans en Myrthe Varenbrink. De naam Sing it! is ontstaan door het samenvoegen van de namen, maar het staat ook voor het plezier in zingen.. Zing! Sing it! kenmerkt zich door het meerstemmig zingen, a capella of onder begeleiding van piano en/of gitaar. Diverse popnummers worden in een nieuw jasje gestoken en in het repertoire passeren onder andere nummer als "Bad moon rising" van CCR en "Oceaan" van Racoon de revue. Sing it! leent zich bij uitstek voor allerlei gelegenheden, zoals verjaardagen, (kerst)vieringen, feesten, partijen en/of ceremonies.

LGV - Dans
Vanaf afgelopen mei biedt de Larense gymnastiek vereniging ook danslessen aan. Onder leiding van Lianne Rood dansen deze meiden (jongens zijn ook altijd welkom) elke dinsdag om 17.30 in de Braninkhal. Van popnummers, country nummers tot een lied over leeuwen van alles komt voorbij. Naast de leuke energieke nummers en dansen staat plezier op nummer 1 en dat maakt het juist zo leuk! Bewegen op muziek en vooral ook heel veel lol hebben met zijn allen. Op 8 december zijn wij dan ook te bewonderen bij Haneveld en we hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien!

Hans Roerdink
Hans is al 40 jaar actief als beroepsmuzikant. Veel bruiloften en partijen heeft hij al op mogen luisteren met zijn muziek. Daarnaast speelt hij ook op recepties, bedrijfsfeesten, kermissen en carnavalsfeesten. Door de jarenlange ervaring heeft Hans een groot repetoir opgebouwd en hierdoor is hij inzetbaar op verschillende soorten feesten met passende muziek voor jong en oud. Naast het zingen, waarbij Hans zichzelf begeleid op keyboard, speelt hij ook trompet en trombone. Op verzoek kan Hans ook een DJ.-act verzorgen. Tijdens de Kerstfair speelt Hans gezellige sfeermuziek waarbij ook mooie kerstnummers niet zullen ontbreken.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiDijkermanBranjiSuper SnackReneBruns