756
Kans groot op ondernemerscentrum aan Ampsenseweg

Kans groot op ondernemerscentrum aan Ampsenseweg

geplaatst op 14-10-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

De kans is groot dat het centrum voor jong ondernemerschap komend voorjaar een plek krijgt in het voormalige gemeentehuis Laren aan de Ampsenseweg. De gemeente in gesprek met de nieuwe eigenaar. Hij vestigt hier zijn bedrijf en wil onderdak bieden aan het centrum.

Waarom dit centrum?
Een Sterke Economie is een van de vier pijlers van het college. Het ondersteunen van startende ondernemers vanuit een centrum waar zij elkaar ontmoeten, vergroot hun kans op succes. Wethouder Economie Eric-Jan de Haan: “Ik ben blij met de keuze van ondernemer Rolf Winter voor vestiging in Lochem én met de ruimte die hij wil bieden aan het centrum startende ondernemers. Samen onder 1 dak bevordert samenwerken en vergroot de kans op groei”.

Partners
Verschillende partners zijn bereid te investeren: provincie Gelderland, Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek en de gemeente. Gesprekken over het oprichten van een stichting zijn gaande. Deze stichting start samen met mkb-manager Hans Wennekes het centrum op. Op termijn zal de stichting het centrum voor jong ondernemerschap zelfstandig exploiteren.

Informatie
Wie vragen heeft over de ontwikkeling of meer wil weten over kansen voor startende ondernemers in de gemeente Lochem, kan contact opnemen met mkbmanagers@lochem.nl

(Foto: Pinterest)

comments powered by Disqus
BranjiAirco HarkinkReneBrunsDe Fabriek MuurstickersAdvertentieDeKortesWoonsfeer