626
Jubileumconcert KMV Apollo

Jubileumconcert KMV Apollo

geplaatst op 29-09-2019 door Jolien Braakman

Op zondag 17 november geeft KMV Apollo een jubileumconcert ter ere van haar 140 jarig bestaan. Vanaf 13.00 uur zal er een non-stop programma gebracht worden met als rode draad de geschiedenis van Apollo.

Wellicht heeft u ons op kermismaandag gezien en gehoord. Dit jaar hebben wij meegedaan met de verkleedwedstrijd om aandacht te vragen voor dit komende concert. Herkende u onze outfits nog? Onze leden droegen oude uniformen van het orkest, de drumband, de majorettes (ook een onderdeel van Apollo vroeger!) en kleding uit themaconcerten. Zo zag u ons dus lopen in o.a. een boerenkiel, Blues Brothers outfit en flower power kleding.

Naast de medewerking van het fanfareorkest en de drumband zal cabaretier en theaterman Ernest Beuving met diverse sketches en liedjes de historie van Apollo vertolken.

  

Als tweede gast staat Big Band Straight Ahead op het programma. Waar een fanfare uit veel verschillende instrumenten bestaat, bestaat een bigband alleen uit saxofoons, trompetten, trombones en een ritmesectie, evt. aangevuld met zang. Straight Ahead is een bigband op gevorderd amateur niveau en heeft door de jaren heen ook als kweekvijver gediend voor een aantal muzikanten die zich professioneel verder hebben ontwikkeld. Hun repertoire bevat zowel het klassieke big band genre (jazz) als latin en populaire en dansbare nummers.

Benieuwd naar meer historie van Apollo? Of heeft u gewoon zin in gezellige muzikale middag? Kom dan naar het concert op 17 november a.s. in De Braninkhal!

Entreekaarten à € 15,00 zijn verkrijgbaar tijdens de voorverkoop op vrijdag 4 oktober om 19.00 uur. (locatie: de Braninkhal) Daarna zijn de kaarten verkrijgbaar bij Plus Beuzel (zolang de voorraad strekt)

 

comments powered by Disqus
GoossensAirco HarkinkBranjiBranjiBranjiAdvertentie