718
Jubileumconcert De Lofstem

Jubileumconcert De Lofstem

geplaatst op 22-09-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

De Christelijk Gemengde Zangvereniging “De Lofstem” is opgericht op 19 oktober 1919. Het is de langst bestaande zangvereniging van Laren. Op 19 oktober 2019 hopen zij het 100 jarig jubileum te vieren.

“De Lofstem” heeft door de jaren heen bij velen de liefde voor het zingen gestimuleerd.

Het repertoire is veelzijdig. Er worden zowel geestelijke als ook andere liederen gezongen van klassiek tot modern. Naast het serieus oefenen om het niveau zo goed mogelijk op peil te houden, wordt er ook veel waarde gehecht aan gezelligheid en betrokkenheid naar elkaar.

“De Lofstem” geeft jaarlijks een concert voor donateurs en andere belangstellenden. Dit jaar dus het 100 jarig jubileumconcert!! Aan dit concert zal het Twents Mandoline en Gitaar Orkest  uit Enschede en de sopraan Thea Winterink hun medewerking verlenen.

Daarnaast werkt het koor mee aan kerstconcerten, aan korenavonden, zingt in bijzondere kerkdiensten en treedt op in verzorging- en verpleeghuizen. “De Lofstem” is een actieve vereniging met trouwe leden waarvan velen al jaren lid zijn. Momenteel telt ons koor 24 leden.

Er wordt wisselend op maandagmiddag en maandagavond gerepeteerd in Kulturhus ’t Kruispunt, Verwoldseweg 1 te Laren. Heeft u zin om eens vrijblijvend een oefenavond bij te wonen, dan bent u van harte welkom!

comments powered by Disqus
BranjiGoossensAdvertentieBranjiBranjiDeKortesWoonsfeer