375
Input voor volgende editie Laren! Magazine

Input voor volgende editie Laren! Magazine

geplaatst op 24-03-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

De wereld staat op zijn kop, veel bedrijven liggen stil, op de sportvelden en in de sporthal is het leeg, evenementen en initiatieven kunnen geen doorgang vinden. Dit heeft voor heel veel mensen een grote impact. Ook voor de volgende editie van Laren! Magazine. Maar in deze tijd ontstaan er ook mooi samenwerkingen en zien wij dat mensen meer dan ooit voor elkaar klaar staan. Samen met Anke, Nena en Angela hebben wij zojuist een brainstorm gehad over wel of niet uitgeven van deze editie maar wij vonden het juist in deze tijd ook mooi om het magazine uit te geven. Het zal een ander magazine worden... maar de hele wereld is op dit moment even anders.

Om deze editie goed en leuk/interessant te kunnen vullen hebben wij jullie hulp nodig! Heb jij een mooi verhaal, ben je zorgverlener en wil je je ei kwijt, ben je vrijwilliger ergens en wil je daar meer over vertellen... of ben je ondernemer en wil je je verhaal delen? Stuur het ons! Wij zorgen er voor dat het tekstueel wordt nagekeken.

Laten we ervoor zorgen dat we straks met zijn allen een mooi blad hebben om te lezen, een bewaarexemplaar waar wij als Larenaren extra trots op kunnen zijn!

De deadline is 23 april en aanleveren kan via een persoonlijk bericht via Facebook of via info@larenmagazine.nl

comments powered by Disqus
Super SnackAdvertentieDijkermanDeKortesWoonsfeerBranjiBranji