1547
Informatieavond Laren aardgasvrij

Informatieavond Laren aardgasvrij

geplaatst op 05-01-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Laren wil van het aardgas af en overgaan op een duurzame energievoorziening. De dorpsraad Wakker Laorne heeft hiertoe een projectgroep gasvrij Laren ingesteld. Deze projectgroep gaat een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar de mogelijkheid om Laren gasvrij te maken.

In dat proces wordt ervoor gezorgd dat alle inwoners van Laren goed betrokken zijn, want Gasvrij Laren betekent nog al wat voor de ruim 1700 woningen en andere gebouwen. De ambitie is om de overstap in 2035 gerealiseerd te hebben. Laren is aangemeld én geaccepteerd in het Gelderse programma Wijk van de Toekomst. Ook andere dorpen en wijken zijn met deze uitdaging bezig.

We delen kennis en ideeën. Inmiddels ligt een raadsvoorstel bij de gemeenteraad van Lochem om budget beschikbaar te stellen, zodat met de financieringen van de gemeente Lochem en de provincie Gelderland een goed plan gemaakt kan worden. Op 15 januari is er een informatieavond in het Kulturhus in Laren.

Wilt u meer informatie?
Kom dan op 15 januari 2019 naar onze informatieavond om 20.00 uur in het Kulturhus in Laren, inloop vanaf 19.30 uur. U wordt hierbij van harte uitgenodigd.

Bron: Wakker Laorne

comments powered by Disqus
BranjiReneBrunsAdvertentieAirco HarkinkDeKortesWoonsfeerDe Fabriek Muurstickers
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
BranjiReneBrunsAdvertentieAirco HarkinkDeKortesWoonsfeerDe Fabriek Muurstickers