820
Hazenbal 2019

Hazenbal 2019

geplaatst op 03-04-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Zondag 21 april 2019, de datum van alweer de 7e editie van het Hazenbal! Een hazenfestijn op de meest knusse feestlocatie van de omgeving. De avond zal traditiegetrouw beginnen met een mooie fakkeloptocht vanaf Elweco-Medo door het dorp onder begeleiding van de Graaf Otto Band. Als iedereen is aangekomen, wordt het paasvuur weer gezamenlijk ontstoken. Bij zo’n lekker vuurtje is het natuurlijk een fijn Achterhoeks gebruik om er wat bij te eten en te drinken, wat net als vorig jaar weer voor iedereen mogelijk is doordat het buitenterrein van het Hazenbal wederom gratis toegankelijk is. Het gezelligste plekje van het terrein is de feesttent, die dit jaar de grootste huiskamer van Exel zal zijn!

Onze plaatselijke coverband Livin’Room zal namelijk hun hele inboedel meeslepen naar het bos en er voor zorgen dat een ieder in de tent de heupen los zal gooien. Na 7 jaar komen de jongens dan eindelijk een keer echt “thuis” spelen met Pasen. Met onder andere kasten, vloerkleden, barkrukken en een open haard zal de feesttent knusser worden dan ooit. Vol bloed, zweet en snaren zullen de muzikanten zorgen voor een ambachtelijk stukje muziek en een super gezellige sfeer.

Na het succes van afgelopen jaar zal ook dit jaar het laatste uur van het Hazenbal worden afgesloten door een DJ. It All Started In The Nineties zal gaan zorgen voor een feest van herkenning met de vetste muziek uit de jaren ’90. Van eurodance tot classics, rock en hip-hop tot happy hardcore. Alle energieke dansvloerklassiekers komen tijdens deze herbeleving van de 90’s voorbij in een dampende en stampende feesttent!

Maak je paasweekend onvergetelijk gezellig en kom op 1e Paasdag naar het dorpsbos in Exel!

Tijden Hazenbal zondag 21 april 2019

  • 19.30 uur         Start fakkelverkoop
  • 20.00 uur         Start fakkeloptocht onder muzikale begeleiding van de Graaf Otto Band
  • 20.30 uur         Start Livin’Room in de feesttent met aansluitend It All Started In The Nineties

Entree feesttent: € 8,- . Voorverkoop € 6,-. Kinderen t/m 15 jaar gratis.
Voorverkoopadressen: Brasserie de Mölle, Aris Frieterie en Grand Café de Babbelaer.
Voorverkoop van 1 april t/m 20 april 17.00 uur

Het bezichtigen van het paasvuur en het Hazenbal terrein is gratis.
Brasserie De Mölle is deze avond ook gewoon geopend.

 

 

comments powered by Disqus
AdvertentieAirco HarkinkReneBrunsDijkermanBranjiDeKortesWoonsfeer