789
Fris uw verkeerskennis en rijvaardigheid op

Fris uw verkeerskennis en rijvaardigheid op

geplaatst op 29-09-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Op woensdag 30 en donderdag 31 oktober as kunnen inwoners van de gemeente Lochem hun verkeerskennis en -rijvaardigheid opfrissen. Wilt u zich als ervaren verkeersdeelnemer graag nog eens laten bijspijkeren over de nieuwste verkeersregels, turborotondes, spitsstroken en nieuwe belijningen? Wilt u daarbij ook tips krijgen voor zuiniger en milieuvriendelijker rijden? En advies over uw routinefoutjes? Grijp dan uw kans! Veilig Verkeer Nederland biedt u in samenwerking met de gemeente Lochem en Stichting Welzijn Lochem een opfriscursus aan.

Verkeerskennis
Op woensdagavond 30 oktober informeert een verkeersvoorlichter van Veilig Verkeer Nederland u over de verkeersregels en -borden, die in de loop der jaren veranderd zijn.  Deze avond vindt plaats in Zalencentrum Stegeman in Laren, aanvang 19.30 uur. Inloop met koffie en thee vanaf 19.00 uur.

Toegang is vrij en iedereen is welkom. 

Rijvaardigheid.
Donderdag 31 oktober volgt het 2de deel van de cursus. U maakt in uw eigen auto een rit met een erkend rijinstructeur, aansluitend krijgt uw tips over uw rijvaardigheid. Verder kunt u deelnemen aan een gehoor- en ogentest, verzorgt door Beter Horen en Bril-In-Mode. Totale duur is ongeveer één uur. U krijgt na afloop een naslagwerk, een bewijs van deelname en een ritverslag van de rijinstructeur. Ook deze dag vindt plaats vanuit Zalencentrum Stegeman in Laren. De kosten zijn € 15,00

Opgave
Dit kan tot 23 oktober via Stichting Welzijn Lochem, iedere werkdag van 8.30 – 17.00 uur, tel. 0573 – 29 70 00,
of per E-mail bij: info@welzijnlochem.nl of vvn.lochem@lijbrandt.nl  

comments powered by Disqus
AdvertentieAirco HarkinkDijkermanDeKortesWoonsfeerBranjiBranji