445
Fotowedstrijd gemeentegids

Fotowedstrijd gemeentegids

geplaatst op 20-06-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

De nieuwe gemeentegids verschijnt in het voorjaar van 2020. Een gemeentegids kan niet zonder mooie foto’s. Daarom organiseert de gemeente samen met uitgever Akse Media een fotowedstrijd. Wij roepen u graag op om met uw fotocamera één van de thema’s ‘dichtbij, duurzaam, doen’ in beeld te brengen. 

De drie thema’s komen uit het collegeprogramma van de gemeente. U kunt bij ‘dichtbij’ denken aan een kenmerkend beeld in onze gemeente, maar ook aan de zorg voor onze medemens bijvoorbeeld. ‘Duurzaam’ is een breed begrip. Bloeiende bloemenvelden, onze prachtige duurzame Berkel, fietsende mensen of windmolens. Het levert ongetwijfeld mooie plaatjes op. ‘Doen’ heeft alles te maken met de mouwen opstropen en de vele initiatieven die onze gemeente rijk is. Denk hierbij aan sportactiviteiten of buurtinitiatieven. Maar verras ons vooral met uw eigen creativiteit!

Pak uw camera!
Pak uw camera en trek er op uit in onze prachtige gemeente! De mooiste foto’s plaatsen wij op de voorkant van de gemeentegids.

Beoordeling mooiste inzendingen
Een gemeentelijke jury beoordeelt de tien mooiste inzendingen, die u vanaf begin oktober op onze Facebook-pagina kunt bekijken Tot 30 oktober 2019 kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen door op ‘vind ik leuk’ te klikken bij de favoriete foto(’s). De winnaars zijn de drie inzenders van de foto’s met de meeste ‘vind ik leuks’. Begin november maken wij de winnaars bekend. Zij krijgen ook persoonlijk bericht.

Wat kunt u winnen?
De drie winnende foto’s belonen we met een plaats op de voorpagina van de gemeentegids en een cadeaubon. De eerste prijs is een bon van € 75,-, de tweede prijs is een bon van € 50,- en de derde een bon van € 25,-. De makers van de tien beste inzendingen vinden hun foto met naamsvermelding twee jaar lang terug in de gemeentegids 2020-2021. Daarnaast kan het zijn dat de gemeente de foto’s gebruikt voor bijvoorbeeld een kaart, de website of als illustratie in het gemeentenieuws. Elke prijswinnaar krijgt na verschijning een gedrukt exemplaar van de gemeentegids.

Wat zijn de spelregels?

  • Per persoon kunt u maximaal twee eigen foto’s insturen.
  • U levert bij voorkeur liggende foto’s aan.
  • De foto is gemaakt in de gemeente Lochem
  • De foto past bij het thema dichtbij, duurzaam of doen.
  • U levert de foto’s digitaal aan in jpeg-/jpg-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.
  • Als u personen fotografeert, vraag dan eerst toestemming voor publicatie van de foto’s. Dit in verband met de AVG (privacywetgeving).
  • Ingezonden foto’s worden eigendom van de gemeente Lochem en kunnen ook gebruikt worden voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven, zonder dat er sprake is van naamsvermelding.
  • U bent inwoner van de gemeente Lochem.
  • Medewerkers van de gemeente Lochem zijn uitgesloten van deelname.

Hoe doet u mee?
U kunt uw foto(‘s) voor 30 september 2019 mailen naar w.elbert@lochem.nl o.v.v. fotowedstrijd gemeentegids. Vertel ons wat wij op de foto zien, bij welk thema (dichtbij, duurzaam of doen) het past en waar de foto is genomen. Vermeld daarbij ook uw naam, adresgegevens en telefoonnummer.

Vragen
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Wilma Elbert, tel. (0573) 28 92 02 of mail naar w.elbert@lochem.nl.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiReneBrunsBranjiBranjiGoossens