534
Finaleavond Sportverkiezing Lochem 2018 bekend

Finaleavond Sportverkiezing Lochem 2018 bekend

geplaatst op 08-12-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op 16 maart 2019 zullen de beste sporters en teams uit de gemeente Lochem gehuldigd worden. Het is vanaf nu dan ook weer mogelijk om sporters, teams en vrijwilligers voor te dragen om te strijden voor de titels Sporttalent, Sportvrouw, Sportman, Jeugdsportploeg, Sportploeg of Sportvrijwilliger van het jaar.

Ken je een sporter of een team uit de gemeente Lochem die in 2018 mooie prestaties heeft geleverd. Meld ze dan nu aan via het aanmeldformulier wat te vinden is op de website www.sportverkiezinglochem.nl. Aanmelden kan t/m 5 januari 2019. Aanmeldingen komen op de site te staan, zodra ze binnen zijn.  

U bent natuurlijk volgend jaar van harte welkom bij de finaleavond van de Sportverkiezing Lochem 2018 op zaterdag 16 maart 2019. 

De organisatie van de sportverkiezing wordt voortgezet met 8 enthousiaste werkgroepleden, maar is nog wel op zoek naar iemand die kan helpen bij de pr- en communicatie. Ben je of ken je een geschikte kandidaat voor de werkgroep Sportverkiezingen, geef het door aan; tomkleissen@sportraadlochem.nl.

Foto Kristel van Dijk: Winnaars publieksprijs 2017

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerGoossensAirco HarkinkBranjiSuper SnackBranji