1366
Dit jaar wel Sinterklaas in Laren

Dit jaar wel Sinterklaas in Laren

geplaatst op 09-11-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Helaas gaan er door corona dit jaar heel veel activiteiten niet door en ook voor de Sint en zijn pieten was het best een beetje een puzzel. Kon hij nou wel of niet naar Laren komen, moest hij niet eerst in quarantaine dan? Gelukkig hebben we het, samen met het ondernemersbestuur van Laren, toch voor elkaar gekregen dat wij dit jaar wél in Laren kunnen komen. Helaas blijven we niet slapen in hotel De Achterhoek, kunnen jullie ook niet aansluiten bij de optocht maar… kan je ons wel zien via de computer!

Op zaterdagmiddag 21 november kunnen jullie allemaal vanaf 13.30 uur via de kerk livestream ons welkom heten. Vraag je ouders (of misschien kan je het Dzelf wel beter) naar www.kerklaren.nl te gaan en dan te klikken op de link ‘Welkom Sinterklaas 2020’.

Ons programma duurt ongeveer een half uurtje. De pieten Hugo, Sandor, Carlos en Diego zullen samen met mij het programma verzorgen. Dit alles wordt ook mede mogelijk gemaakt door het team dat normaliter op zondagmorgen de kerkdienst regelt.

Helaas dit jaar geen kinderen die voor mij optreden, dat kan je uiteraard wel thuis doen! En je kan ook mee doen met onze pieten. Zij zullen verschillende dansjes en spelletjes gaan doen. En er zijn zelfs prijsjes te winnen! Je ouders moeten zelf wel even voor wat pepernoten zorgen. En hoe het dit jaar met chocoladeletters gaat… dat is nog een groot probleem voor mijn pieten!

Volgend jaar hoop ik jullie allemaal weer in het echt te zien en voor dit jaar hoop ik dat  jullie allemaal gaan kijken op zaterdag 21 november om 13.30 uur via de livestream van kerklaren.nl.

Groetjes, Sint!

NB: de uitzending is daarna te bekijken via https://kerkdienstgemist.nl/stations/2090-Protestantse-gemeente-te-Laren-Gld

(foto: ter illustratie Adobe Stock)

comments powered by Disqus
BranjiGoossensBranjiDijkermanBranjiBranji