438
Dit jaar gaan we voor de eerste plaats

Dit jaar gaan we voor de eerste plaats

geplaatst op 25-06-2019 door Wakker Laorne

Ons winkelgebied doet dit jaar weer mee aan de schoonste winkelgebied verkiezing. Vorig jaar behaalden we een derde plaats, dit jaar gaan we voor de eerste! Kom jij ook helpen?

Deze verkiezing is vooral gericht op kleine kernen. Ongeveer 80 kleine kernen doen mee. Voor de gemeente Lochem zijn Gorssel en Laren uit- gekozen. Het winkelgebied wat meedoet, loopt van de kruising bij Keurslager van de Pol tot de kruising Kerk/Stegeman en op de Holterweg tot Plus Beuzel.

Wij hebben afgelopen week een schouw gehad in samenwerking met de gemeente Lochem, Circulus- Berkel, Ondernemersvereniging en Wakker Laorne. De uitkomst was erg positief! Ondernemers, bewoners en bezoekers laten zich in Laren al van hun goede kant zien! Een paar kleine aandachtspuntjes willen we met z’n allen aanpakken om de top in deze verkiezing te bereiken!

Op sommige plekken is nog verbe- tering te behalen in verband met onkruid langs de gevels, tuinranden en het opruimen van het laatste beetje zwerfafval in dit gebied. Samen met de ondernemers en bewoners van dit gebied aangevuld met vrijwilligers willen wij a.s.:

DONDERDAG 27 JUNI: VAN 19.00 UUR TOT UITERLIJK 21.00 UUR de puntjes op de schone i zetten.

Materiaal zoals grijpers, vuilnis- zakken, hesjes (ook voor kinderen) worden beschikbaar gesteld door Circulus-Berkel. Zij voeren ook het afval voor ons af. Heb je een bezem of onkruidkrabber, neem deze dan mee. 

Als afsluiting staat voor alle helpers een hapje en drankje bij ’t Langen- baergh klaar. Aangeboden door de Ondernemersvereniging Laren.

Geef je nu op via email. secretariaat@ondernemerslaren.nl

LAREN SCHOON? HEEL GEWOON!

 

comments powered by Disqus
BranjiAirco HarkinkBranjiAdvertentieDe Fabriek MuurstickersBranji