442
De Grote Elftallen Battle

De Grote Elftallen Battle

geplaatst op 13-03-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

“Nu het voetbal al zo lang stil ligt, wordt het hoog tijd om de binding binnen onze vereniging weer wat aan te halen. En dat doen we door het organiseren van dit evenement, uiteraard volledig in overeenstemming met de huidige Coronabepalingen”, aldus Johan Ikink en Appie Bielderman, initiatiefnemers en leden van het organisatiecomité, waarin ook Hetty Wilgenhof en Wilma Brummelman deel van uitmaken.

Dat het voetbal zo lang stil ligt gaat ons allen aan het hart. We missen de wedstrijden, trainingen en de andere sociale contacten binnen de vereniging. En het is natuurlijk hoogst onzeker hoe lang dit allemaal nog gaat duren.
Daarom leek het ons leuk om weer iets vereniging breed te organiseren, waarbij feitelijk ieder lid weer bij betrokken kan zijn. Met name komen de activiteiten er voor de seniorensectie, omdat de jeugd nu toch wat meer bezig kan zijn met voetbal dan de senioren. Dit in de vorm van toegestane trainingen en wedstrijden. Maar natuurlijk zullen we ook de jeugd betrekken bij het event.


Wat gaan we doen?
We organiseren een zogenaamde Elftallen Battle, waarbij er per elftal telkens met tweetallen wordt gestreden in een grote 14-daagse competitie. Dat is immers toegestaan op basis van de huidige maatregelen.
We gaan dat onderverdelen in een aantal onderdelen, waarbij natuurlijk bewegen de boventoon voert. Daarnaast creativiteit en kennis.
Afsluitend komt er een online-event via Teams met als thema “De slimste Witkamper”. De quiz is door iedereen te volgen via een link op de Witkampers site.

Het winnende elftal ontvangt de Grote Witkampers Battle Bokaal. Ook bevat deze prijs een consumptief gedeelte, dat uitgereikt wordt als dat weer kan.

Hieronder alvast een opsomming van de diverse onderdelen:

  1. Foto-letterspeurtocht in Laren
  2. Bosloop Verwolde
  3. Elftal promo
  4. Stoepenloop
  5. Kroegentocht zonder drank
  6. Sponsor quiz
  7. De slimste Witkamper

 Alle onderdelen worden uitgevoerd onder strikte nalevering van het Coronaprotocol, welk protocol voorafgaand aan ieder onderdeel aan de elftalleiders wordt verstrekt. Het is duidelijk dat elk deelnemend team zich dient te houden aan deze regels, anders kan de vereniging hierdoor problemen krijgen.

Voor de jeugd organiseren we een kleinere vorm. Zij kunnen meedoen met letter-speurtocht door Laren. Ook hier zit een leuke prijs verbonden aan het winnende team.
De geplande periode voor de battle is van 12 tot en met 26 maart. Maar voor het exacte tijdstip houden we nog even een slag om de arm, in verband met eventuele wijzigingen van de Corona-maatregelen.
We zullen van het gehele evenement, voor zover mogelijk, een mooie videoreportage maken, zodat een ieder achteraf nog kan nagenieten.

Binnenkort volgt meer informatie via website en/of media.
We hopen op een enthousiaste deelname van alle elftallen.

Nieuwsgierig geworden? Dan is hier alvast een introductiefilm te zien.
Voor communicatie en/of vragen mail naar: battle@witkampers.nl

Het organisatiecomité,

Hetty Wilgenhof
Wilma Brummelman
Appie Bielderman
Johan Ikink

 

 

 

 

comments powered by Disqus
BranjiAirco HarkinkDeKortesWoonsfeerGoossensBranjiDijkerman