1944
De Brug Personeel sponsort motorcrosser Marnicq Tuininga

De Brug Personeel sponsort motorcrosser Marnicq Tuininga

geplaatst op 25-04-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Voor het aankomend seizoen is de Brug Personeel uit Lochem één van de drie hoofdsponsors van Marnicq Tuininga.
De 17 jarige ROC van Twente scholier uit Laren krijgt zo de kans om op het hoogste niveau van motorcross landelijk in de ONK 125 cc. KMNV Jeugd te gaan rijden.

De Brug is al jaren een trouwe sponsor, maar vond het tijd dat Marnicq (die altijd als amateur heeft rond gecrossed) het een stap hogerop moest proberen.

Mede dankzij de Brug en onze jarenlange sponsors is het gelukt om met een goed budget zijn passie en motorsport uit te kunnen oefenen, zodoende kunnen er veel binnenlandse maar ook Europese wedstrijden gereden worden. 

Buiten de Brug Personeel heeft Marnicq nog 2 trouwe Lochemse sponsors, Way To Fit en BSL (Bandenservice Lochem) en uit de regio Tegelzetbedrijf Bulten Vorden.
Ook zij leveren hun bijdrage om Marnicq te helpen tot een hoger niveau motorcrossen.

Op zondag 19 mei as. zal Marnicq als lid van de motorcrossclub Hamac deelnemen aan het ONK 125 cc. te Harfsen, dit beloven weer spannende wedstrijden te worden, kom dus kijken allemaal.

Uiteraard gaat onze dank uit aan al onze sponsors, zonder hen was dit alles niet mogelijk geweest, allemaal hartelijk dank voor Uw steun.

comments powered by Disqus
Airco HarkinkGoossensAdvertentieBranjiBranjiDeKortesWoonsfeer