1392
Coronasneltest-straat Deventer

Coronasneltest-straat Deventer

geplaatst op 02-11-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Steeds meer mensen moeten zich laten testen, vanwege Corona gerelateerde klachten. Sommigen krijgen voorrang, waardoor anderen (nog) langer moeten wachten. De wachttijd loopt, afhankelijk van de testlocatie op van enkele dagen tot zelfs een week. De uitslag van de PCR-test die door de GGD wordt uitgevoerd, duurt ook nog eens 1 - 2 dagen. Totdat de uitslag bekend is, moet men (en de gezinsleden) in quarantaine.

Zaterdag 31 oktober om 14:00 uur is de eerste coronasneltest-straat in Salland open gegaan. Deze teststraat bevindt zich aan de Bergweidedijk 7 in Deventer. Hier kan je een coronasneltest laten doen waarbij je binnen 15 minuten de uitslag krijgt.

Een test is in te plannen op: coronasneltestsalland.nl

Bij de nieuwe snelteststraat in Deventer heeft u voor 120 euro, exclusief BTW, binnen een kwartier de uitslag. De snelteststraat is 7 dagen per week geopend. Deventer is de 16e locatie van Coronasneltest Nederland.

Prepaid service voor bedrijven:
Met onze prepaid service kunnen bedrijven gemakkelijk medewerkers laten testen. Na betaling ontvangt u de aangeschafte kredietcodes die uw medewerkers kunnen gebruiken om een test in te plannen bij een locatie bij uw medewerker in de buurt. Op deze wijze kan uw medewerker zonder te betalen een test inplannen waar en wanneer het uitkomt.

Coronasneltest Nederland:
Coronasneltest Nederland bieden op verschillende locaties in Nederland de Abbot sneltest aan in samenwerking met en onder de supervisie van de Goed Gezond Groep. De Abbot sneltest is goedgekeurd door het RIVM. Honselersdijk een van de vele nieuwe locaties die in de komende maand zullen openen door deze organisatie.

Voor meer informatie ga naar: www.coronasneltestsalland.nl

(Foto: ter illustratie Adobe Stock)

comments powered by Disqus
DeKortesWoonsfeerBranjiBranjiBranjiAdvertentieBranji