1270
Computervraagdagen SeniorWeb

Computervraagdagen SeniorWeb

geplaatst op 14-01-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

SeniorWeb organiseert van 20 tot 26 januari 2020 in verschillende leslocaties in het land Computervraagdagen. Bezoekers kunnen hier terecht met hun computervragen, een eerste kennismaking met de digitale wereld of om kennis te maken met de vrijwilligers van SeniorWeb. Daarnaast kan men zich inschrijven voor een cursus.

In de bibliotheek

De bibliotheken in Gorssel, Lochem, Warnsveld en Zutphen zijn alle vier leslocatie voor SeniorWeb. De Computervraagdagen zijn op de volgende tijdstippen:

  • de Bibliotheek Zutphen - dinsdag 21 januari van 11:00 tot 14:00 uur
  • de Bibliotheek Warnsveld - donderdag 23 januari van 11:00 tot 14:00 uur
  • de Bibliotheek Lochem - donderdag 23 januari van 14:00 tot 16:30 uur
  • de Bibliotheek Gorssel - donderdag 23 januari van 14:00 tot 16:30 uur

Deelname

De Computervraagdagen zijn gratis toegankelijk. Een lidmaatschap van de Bibliotheek of van SeniorWeb is niet nodig. Vakkundige en geduldige vrijwilligers staan klaar om bezoekers, jong en oud, direct te helpen en te adviseren.
Bijvoorbeeld bij vragen over het gebruik van smartphone, tablet, e-reader, of computer. Of met uitleg over apps, sociale media, internetbankieren, e-mail enzovoorts. Bezoekers kunnen zich ook laten informeren over en aanmelden voor de cursussen van de Bibliotheek: Klik & Tik, Digisterker, Digitale Doe-lessen Lochem of Digitale Werkplaats Zutphen.

Meer informatie over digitale hulp: www.graafschapbibliotheken.nl/digitale-hulp

comments powered by Disqus
AdvertentieBranjiDeKortesWoonsfeerDijkermanSuper SnackBranji