1773
Combinatie van feesten en ontspanning op GDFestival

Combinatie van feesten en ontspanning op GDFestival

geplaatst op 03-06-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Op zaterdag 29 juni 2019 is het weer zover: GDFestival! Voor velen inmiddels een vertrouwde formule met elk jaar weer nieuwe verrassingen. Ook dit jaar heeft de organisatie weer iets unieks weten te vinden. Je kunt namelijk gratis kennis maken met onder andere yoga, reiki en jongerennumerologie. Maar natuurlijk heeft de organisatie ook voor deze editie weer geweldige artiesten geboekt, zijn er volop activiteiten voor de kinderen en wordt de inwendige mens goed verzorgd met keuze uit heerlijke lekkernijen van onze cateraars.

GDFestival vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Het nieuwe jasje voor het vroegere Groot Dochterens Feest is een succes gebleken. Niet alleen Larenaren maar ook inwoners uit de omliggende plaatsen weten het festival inmiddels te vinden. Dit tot grote tevredenheid van de organisatie. Voorzitter Dion Eggink: “Het geeft veel energie om te merken dat bezoekers de festivalopzet omarmen en genieten! Het ieder jaar oplopende bezoekersaantal geeft ons een extra boost om het festival nog beter te maken.” Het doel van de stichting om de buurten in Groot Dochteren samen te brengen verliest het bestuur uiteraard ook niet uit het oog. Ook dit jaar wordt er voorafgaand aan de opening van het GDFestival weer een speciale buurtlunch georganiseerd.

De rest van het publiek krijgt het advies om op tijd naar het festivalterrein te komen. Niet alleen kun je ’s middags al genieten van goede muziek, er is ook tijd voor ontspanning onder de noemer ‘Zen in de Tent’. Vanaf 15.00 uur kun je in ons eigen Huis ’t Ross gratis deelnemen aan één van de volgende activiteiten:

 • Gezichts-en schoudermassage door Irma Nijland
 • Ontspannende handmassage door Annemieke Oldenkotte
 • Meditatie door Hendrikje Markerink
 • Holistische massage door Mariska Visscher
 • Yoga door Engelien Kuijpers
 • Intuïtief tekenen door Marian Reurslag
 • Reiki door Jo Greutink
 • Jongerennumerologie door Jantina Scheggetman
 • Verkorte voetreflexbehandeling door Rita Oortgiesen

 “Een massage en daarna uit je dak gaan bij Livin’Room, wat een geweldige combinatie!” - Dorien Braakman, bestuurder GDFestival

 Daarnaast een greep uit de rest van het programma:

 • Test je kennis van muziek en doe om 19.00 uur mee aan de Pub Quiz of ga helemaal los op je eigen favoriete muziek tijdens de Silent Disco!
 • Overdag heb je geen kind aan de kinderen. Zij vermaken zich met knutselen, schminken, spelen op het strand of springkussen en vele andere spelletjes.
 • Op het Dochterens Podium zet de band Baby Blue een spetterende show neer. Zij treden twee keer een uur op. Tussendoor zorgen Livin’Room, The Pianoco’s, Fritz & Danny en DJ Vintage Vinyl voor muzikaal vermaak. Als afsluiter is de keuze aan jou: ga je voor DJ Duo The Allstarz of toch liever voor de rockband Strike?
 • Ben jij een liefhebber van speciaal bier? Dit jaar is Brouwerij Homeland ook weer van de partij. De organisatie is verheugd dat de brouwerij van Joost Callier wederom naar het festival komt.

Foto: Joris Fotografie (GD festival 2018)

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiBranjiDeKortesWoonsfeerDijkerman