669
Circus Bolalou gestrand in Laren

Circus Bolalou gestrand in Laren

geplaatst op 19-03-2020 door Jolien Braakman

Vanwege het coronavirus mag Circus Bolalou voorlopig geen voorstellingen geven. Voor het weekend van 10 t/m 13 april staan er voorstellingen in Laren gepland, vandaar dat zij nu in afwachting van de landelijke maatregelen in Laren zijn neergestreken. In overleg met de Gemeente Lochem mag het circus zolang het evenemententerrein gebruiken voor hun materialen en dieren.

Martijn Kooren van Unieke Uitjes las hierover gisteren in de Stentor en is in actie gekomen voor het circus. Aangezien zij voorlopig geen kant op kunnen, gaat het snel met het opraken van het voer voor de verschillende dieren. Bovendien mist het circus nu inkomsten door het wegvallen van de voorstellingen waardoor er ook geen geld binnekomt voor nieuw voer.

Martijn heeft daarom via Facebook een oproep geplaatst voor het doneren van voedsel en met succes! Het circus laat weten erg blij te zijn met alle gulle giften.

Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op via nr 06 26 888 441

Zie ook: https://www.destentor.nl/video/kanalen/destentor~c285/series/korte-reportage~s977/lokale-ondernemer-helpt-circus-uit-de-nood~p135911

(foto: Jolien Braakman)

comments powered by Disqus
ReneBrunsGoossensBranjiDeKortesWoonsfeerAirco HarkinkAdvertentie