1290
Bullrock maakt zich op voor 2e lustrum

Bullrock maakt zich op voor 2e lustrum

geplaatst op 25-10-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Boven verwachting van vooral de organiserende vriendengroep zelf, is BullRock toe aan de 10 editie. Naast de traditionele radio-uitzending en live-rock bands op de eerste zaterdag van november, wordt deze editie extra speciaal gemaakt doordat NPO Radio 2 vrijdagavond live uit gaat zenden vanuit de feesttent in hartje Laren. Dat dit alles een grotere tent dan voorgaande jaren eist, spreekt voor de organisatie als vanzelf, echter hiermee is ook een nieuwe locatie gemoeid. Deze is gevonden, de grote verwarmde feesttent zal opgezet worden op de Dorpstraat in het hartje van Laren.

Vrijdagavond wordt onder het motto ‘’BullRock Borrel’’ het weekend afgetrapt met een live programmering van NPO Radio 2. DJ Wouter van der Goes zal tussen 18:00 uur en 20:00 uur vanuit de feesttent zijn programma Vinyl Friday brengen. Aansluitend zal ook DJ Frank van ’t Hof zijn ‘’Platenpaleis’’ live vanuit Laren op de zender brengen. Na 22:00 uur zullen Wouter en Frank gezamenlijk zorgen voor een avondvullende muzikaal spektakel, dat is aan deze twee professionals wel toevertrouwd. Het bezoeken van de feesttent op vrijdag is geheel gratis.

Zaterdagochtend zal vanaf 10:00 uur de basis van BullRock, de traditionele radio-uitzending, weer losbarsten. Dit is live te bekijken op internet en YouTube, en ook zal Achterhoek FM weer meewerken, wat inhoudt dat BullRock FM op zaterdag 2 november tussen 10:00 uur en 17:00 uur live te beluisteren is via Achterhoek FM. Achterhoek FM is te beluisteren via ether: FM104.9, FM106.7 e/o FM107.9; Glasvezel: 106.8; Ziggo kabel: 93.1; KPN kanaal 980; Internet: radioachterhoek.nl. Informatie over hoe e.e.a. te bekijken is via internet en/of YouTube; zie www.bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm.

Als gevolg van het grote succes van vorig jaar zal het kunstenaarscollectief ‘’Kunst en Bubbels’’, bekend van de immens grote beelden aan Ooldselaan 12 aan de rand van Laren, weer een mooie collectie ten toon stellen. Het springkussen voor de allerkleinsten blijft natuurlijk gehandhaafd, deze zal bij slecht weer ín de tent opgezet worden. Ook het bezoeken van de feesttent tijdens de radio-uitzending op zaterdag is geheel gratis.

Vanaf 17:00 uur start de live-muziek. Wederom heeft de organisatie een breed pallet aan rockmuziek weten te contracteren. Het Larense Livin’ Booom zal aftrappen. Deze groep geniet grote bekendheid onder de naam Livin’ Room, maar zal op speciaal verzoek niet akoestisch, maar vol elektrisch hun repertoire spelen. Bovendien zullen meerdere leden van bands welke de afgelopen jaren op het BullRock podium hebben gestaan, een bijdrage leveren aan deze show. Er zal zelfs een blazerssessie meedoen! Na dit spektakel is het tijd voor Musest, naar eigen zeggen ‘’World’s no.1 Muse Tribute’’, deze mannen zijn meer dan 10 jaar bezig, en met meer dan 300 shows op hun naam zal het BullRock publiek ongetwijfeld getuige zijn van de solide Muse-tribute-show.

De avond wordt muzikaal afgesloten door Miracle, de beste Queen-tribute band in het circuit. Met 25 jaar ervaring is de bezoeker ook gegarandeerd van een degelijke show. Verwacht geen verkleedpartij zoals andere Queen-acts doen, maar laat je wegblazen door de muzikale kwaliteit in hun ode aan hun Engelse idolen.

Vanaf 17:00 uur is de entree voor deze weergaloze bands slechts €10,-.
Er is geen voorverkoop, dus wees op tijd, want vol = vol.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zin en onzin over dit fantastische festijn, check www.bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm. Hier zijn onder andere ook de inmiddels beruchte promotiefilmpjes te zien.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiBranjiSuper SnackGoossensReneBruns