1013
Bullrock FM 2020

Bullrock FM 2020

geplaatst op 13-10-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Het Corona-virus heeft ervoor gezorgd dat BullRock in 2020 terug naar de basis gaat, radio-uitzendingen maken met het doel zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de betere rockmuziek. Traditiegetrouw zal dit weer op ‘’De eerste zaterdag van november’’ te beluisteren zijn.

Het avondprogramma met live rockmuziek kan vanwege dezelfde Coronamaatregelen dit jaar helaas niet doorgaan. Des temeer reden om met je eigen huisgenoten lekker bij de radio te kruipen, en wat is er dan nog leuker dan je eigen favoriete rockmuziek te horen? De radio-uitzending is dit jaar, door het uitvallen van het live-muziekprogramma, langer dan normaal.

Dit jaar wordt het een heuse marathonuitzending van 12 uur, waarin zoals gebruikelijk, de veelal onbekende paden langs de scherpere randen van het rocklandschap bewandeld worden. Elk uur zullen er aan de hand van een thema bijbehorende rocknummers te horen zijn.

Ook dit jaar wordt er weer een vol uur van de radio-programmering ingeruimd voor de ‘’Top of the Bull’’, oftewel de stem van het publiek. Dit betekent dat jij op jouw eigen favoriete rockmuziek kan stemmen. De nummers met de meeste stemmen worden gedraaid, simpel als dat. Ook zullen er verzoeknummers, daar waar deze mooi aansluiten, geïntegreerd worden in de diverse thema-uren. Je kan je stem uitbrengen op www.bullrock.nl. Onder de inzendingen worden leuke prijzen verloot.

De uitzending waarin alles te beluisteren is, start op zaterdag 7 november om 08:00 uur, en zal doorrazen tot 20:00 uur.

Wil je van dit alles niets te missen, zet 7 november in je agenda en houdt de website, en/of de facebookpagina van BullRock in de gaten, de komende periode zal hier alle aanvullende info, en de gebruikelijke zin en onzin, op verschijnen.

comments powered by Disqus
BranjiBranjiDijkermanAirco HarkinkBranjiReneBruns