649
Bullrock 5-6-7 november

Bullrock 5-6-7 november

geplaatst op 04-11-2021 door Redactieteam Laren Gelderland

De Larense vriendengroep die dit jaar al weer voor de elfde keer haar BullRock rock-festival organiseert in het weekend van ''de eerste zaterdag van november'', heeft voor deze editie wel een heel bijzondere band weten te boeken voor een optreden in hun verwarmde feesttent in hartje Laren, namelijk niemand minder dan De Bintangs.

Wie herinnert zich de legendarische optredens van de Bintangs niet? Vanaf de jaren '60 struinen deze uit Beverwijk afkomstige rockers alle podia in Nederland af met hun enerverende mix van rock en rhythm & blues. In '69 kwam hun doorbraak met hits als ''Traveling in the USA'' en ''Ridin' on the L&N''. Door hun energieke optredens werden ze al snel de Nederlands Rolling Stones genoemd. Met name in het oosten van Nederland hebben zich een trouwe schare fans achter de Bintangs geschaard. Na ontelbare bezettingswijzigingen was afgelopen september het 60 jarig(!) jubileum een feit. Dit werd extra luister bijgezet met een nieuw album, ''These Hands'', en een boek over de afgelopen 60 jaar, samengesteld door zanger en medeoprichter Frank Kraaijeveld. Hiermee zijn de Bintangs de oudste nog spelende rockband van Nederland.

Vrijdagavond 5 november zullen de heren de Larense Dorpstraat en omgeving op hun grondvesten doen schudden voor hun enige show in Oost Nederland in 2021. Als voorprogramma zullen de Hilltop Howlers een daverende show geven. Deze Achterhoekse Southern-rock band, met o.m. oud Jovink-frontman Hendrik Jan Lovink in de gelederen, heeft hierin een reputatie hoog te houden, welke ze zeker zullen vervullen.

Zaterdag 6 november start 's ochtends. Vanaf 10:00 uur zal de traditionele BullRock radio-uitzending losbarsten. Dit is live te bekijken op internet en YouTube. Voor de inmiddels befaamde Top of the Bull verzoeknummerlijst kan je jouw favoriete rock top 2 nog insturen. Informatie over hoe en waar je e.e.a. kan bekijken en beluisteren; zie https://bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm.
Vanaf 17:00 uur start de live-muziek met het Larense Livin' Booom. De succesformule met vele gastmuzikanten uit de wijde omgeving zal ook dit jaar een vervolg krijgen.
Vervolgens zullen de Haagse jonge honden van SpeakEasy het podium bestijgen. Zij spelen authentieke rock 'n roll, en weten daarmee elk optreden om te toveren tot een ervaring die je nog lang bij zal blijven.
Dan is het tijd voor de klapper van de avond, de Nederlandse Rammstein-tributeband Vannstein. Met hun overtuigende gelijkenis, zowel qua geluid als qua vuurshow, zullen de grootste Rammstein-krakers de revue passeren.

Zondagmiddag 7 november zal de tent met een geheel ander geluid gevuld worden, namelijk met Nederlandstalige Piratenmuziek. Dit zal ten gehore gebracht worden door De Paloma's, bijgestaan door DJ Dré.
Vanaf 15:00 uur zal dit feest van start gaan. Vanwege de verwachte grote drukte i.c.m. de actuele RIVM-regelgeving is besloten om kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar te stellen.

De toegangskaarten zijn te verkrijgen op https://bullrock.nl, wees er snel bij, want VOL = VOL!
Voor toegang zullen de geldende RIVM-richtlijnen gehanteerd worden.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zin en onzin over dit fantastische festijn, check https://bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm.

comments powered by Disqus
Airco HarkinkBranjiAdvertentieDeKortesWoonsfeerDijkermanGoossens
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
Airco HarkinkBranjiAdvertentieDeKortesWoonsfeerDijkermanGoossens