720
Blije gezichten op kinderroute Fietsvierdaagse

Blije gezichten op kinderroute Fietsvierdaagse

geplaatst op 07-08-2019 door Jolien Braakman

Ruim 50 kinderen kwamen vandaag naar het start- en finishterrein om mee te doen met de speciale kinderroute. Nadat ze zich hadden ingeschreven, gingen ze met hun armen vol met leuke attenties (of de armen van papa of mama) naar de blauwe tent om zich te laten schminken, een verentooi te maken of hun fiets te versieren. Sommige kindjes vonden het erg spannend en keken nog even de kat uit de boom, maar al snel was het gezellig druk met alle creatievelingen.

   

De speciale 15 km route voor de jonge deelnemers was zeer zeker weer een succes. Er werd eerst richting Verwolde gefietst om naar de stempelpost bij Kinderboerderij De Strubbert te gaan. Alle kinderen konden een bloem pakken om deze vervolgens aan Hans en Ada Niels te geven. Zij stoppen dit jaar met de Kinderboerderij en daarom leek het de organisatie leuk om hen te verrassen met een grote bos bloemen. En wat is er dan leuker dan dat deze bos iedere keer met een bloem wordt aangevuld?

  

Na een bezoekje aan de Kinderboerderij werd de route vervolgd richting Manege "De Meiden van Haarman" en stond er een lange rij met 'stalen rossen'.

  

Bij de manege mochten de kinderen verschillende spelletjes doen en was er de mogelijkheid om even pony te rijden. Zowel de kinderen als de volwassenen genoten zichtbaar van alle activiteiten.

Het bezoek bij de manege werd afgesloten met een lekker broodje knakworst!

  

Kortom: de kinderroute van Fietsvierdaagse De Achterhoek is ook volgend jaar weer voor herhaling vatbaar! 

Dank aan de heren Jan Braakman en Stefan Braakman, die speciaal voor ons (mij) vandaag deze route gereden hebben en foto's gemaakt hebben.

 

    

comments powered by Disqus
GoossensDe Fabriek MuurstickersBranjiAdvertentieSuper SnackReneBruns