1459
Bijeenkomst

Bijeenkomst "Kansen in het agrarisch gebied van Lochem"

geplaatst op 02-09-2019 door Redactieteam Laren Gelderland

Agrarisch ondernemers en geïnteresseerden zijn van harte welkom op donderdag 19 september vanaf 20.00 uur Buurthuis Hoeflo Harfsen. Hier is de bijeenkomst ‘Kansen in het agrarisch gebied van Lochem ’Doel is om met agrariërs en vooral de mogelijke opvolgers in gesprek te komen over de mogelijkheden die er (nog meer) zijn binnen het boerenbedrijf.

Initiatiefnemers zijn Bertus Karssenberg van Plaatselijk Belang Harfsen, Karin ter Maat als beoogd opvolger in het bedrijf van haar schoonouders en wethouder Economie Eric Jan de Haan. 

Programma:
Wethouder Eric Jan de Haan opent de bijeenkomst en vertelt over de economische situatie in het agrarisch gebied en de kansen die daar liggen.

Karin Ter Maat vertelt hoe zij en haar echtgenoot staan in het proces van bedrijfsopvolging. Ook Peter van Brakel levert een bijdrage aan het gesprek. Hij is senior specialist belastingadvies van Accon AVM, met veel kennis van bedrijfsoverdrachten en innovaties binnen de sector.

Ook zijn een aantal ondernemers aanwezig die die graag vertellen over hun ervaring met overname en opmerkelijke verandering binnen het van oorsprong agrarische bedrijf.

Graag aanmelden
Wij zien er naar uit u te ontmoeten in Harfsen op 19 september in het Dorpshuis Hoeflo aan de Hulstweg 6 in Harfsen. Graag aanmelden bij Hans Wennekes via mkbmanagers@lochem.nl of telefonisch (06) 13 33 28 53.

 

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackGoossensAdvertentieDeKortesWoonsfeerBranji