3109
BAS Ballonvaarten ook komend seizoen op het shirt De Graafschap

BAS Ballonvaarten ook komend seizoen op het shirt De Graafschap

geplaatst op 06-06-2017 door Redactieteam Laren Gelderland

Bas en Bianca Spierenburg, eigenaren van BAS Ballonvaarten in Laren (Gld) hebben voor een seizoen bijgetekend als shirtsponsor. Op het nieuwe shirt van De Graafschap zal BAS Ballonvaarten opnieuw prominent zichtbaar zijn op de borst, boven het clublogo.

Vorig seizoen stapte BAS Ballonvaarten als shirtsponsor in bij De Graafschap; ondanks het sportief teleurstellende seizoen heeft Bas samen met zijn vrouw besloten om dit sponsorschap voor zeker nog een seizoen voort te zetten. Bas en Bianca zijn al vele jaren supporter van De Graafschap en werden vorig seizoen ook graag geziene bezoekers van de sponsorlounges.

BAS Ballonvaarten exploiteert 11 heteluchtballonnen in eigen beheer en is zowel voor bedrijven als particulieren te boeken. Bedrijven tot wel 200 personen kunnen een onvergetelijke avond beleven dankzij de unieke belevenis die een ballonvaart biedt. “Wij zijn ontzettend blij dat Bas en Bianca zich opnieuw voor een seizoen aan onze club hebben willen verbinden als shirtsponsor”, zegt directeur commercie en marketing Martine Zuil. “Echte clubmensen, die niet alleen sponsoren om hun bedrijf een boost te geven, maar ook om hun club financieel te ondersteunen. Zo zien we dat het liefst!”

Bas Spierenburg zelf is trots om opnieuw een seizoen op de borst te staan bij de Superboeren: “Dat we zouden aanblijven als sponsor, heeft eigenlijk nooit ter discussie gestaan. We moesten intern alleen even kijken op welke manier. Gezien de goede contacten met de club en de plannen die we nu ook samen aan het ontwikkelen zijn, hebben we er voor gekozen om opnieuw een seizoen op het shirt te staan. We gaan er samen een prachtig mooi seizoen van maken!”

comments powered by Disqus
ReneBrunsAirco HarkinkBranjiDeKortesWoonsfeerBranjiBranji
Delen
Zoeken
Laden
ReneBrunsAirco HarkinkBranjiDeKortesWoonsfeerBranjiBranji