969
Aanmelden Houtdorp Laren

Aanmelden Houtdorp Laren

geplaatst op 09-07-2020 door Redactieteam Laren Gelderland

Na drie succesvolle edities van Houtdorp Laren komt er in 2020 een vierde editie, uiteraard Corona-proof! In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 27 en vrijdag 28 augustus 2020, kunnen jongens en meisjes uit groep 4 tot en met groep 8 lekker timmeren en hun eigen hut in elkaar zetten.

Houtdorp is een groot huttenbouw-feest georganiseerd door het Leussinkbad in Laren. De ligweide van het buitenbad wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot timmerterrein. Voor kinderen die een hamer kunnen vasthouden of juist niet, Houtdorp Laren is voor iedereen een gaaf buitenfeestje. We halen dit jaar het strand naar Laren: Leussinkbeach! Wie bouwt het mooiste, gaafste, creatiefste Leussinkbeach strandhuis? Dat wordt bouwen, verven en chillen!

Wanneer is het?
Houtdorp is donderdag 27 augustus van 10.00 tot 15.00 uur en vrijdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur. Aansluitend is er voor de kinderen discozwemmen tot 19.00 uur. (Groot)ouders en verzorgers zijn vrijdag tussen 18.00 en 19:00 uur welkom om binnen de geldende Corona-richtlijnen alle creaties te bewonderen.

Wat kost het?
Kosten zijn € 12,50 pp voor abonnementhouders en € 17,50 pp zonder abonnement*. Dit is inclusief lunch en fruit op donderdag, een snack én avondeten op vrijdag, en natuurlijk op vrijdag tot 19:00 uur het discozwemmen met verrassing!

Aanmelden tot en met 24 juli
Van 10 t/m 24 juli kunnen kinderen zich aanmelden via de website van het Leussinkbad.
Vol is vol. Er kunnen maximaal 150 kinderen meedoen, dus wees er snel bij.

Inschrijven kan via onderstaande links!

Ook leuk als vrijwilliger!
Houtdorp is ook heel erg leuk om als vrijwilliger mee te maken. Opbouwen, afbreken en tijdens de bouwdagen meehelpen: alles kan.
Ben je geïnteresseerd om mee te helpen? Geef je dan op als vrijwilliger via: houtdorplaren@leussinkbad.nl

comments powered by Disqus
Airco HarkinkDeKortesWoonsfeerBranjiBranjiGoossensBranji