708
9e Bullrock spectaculairder dan ooit

9e Bullrock spectaculairder dan ooit

geplaatst op 31-10-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Dat de eerste zaterdag van november ‘’BullRock-dag’’ is, is inmiddels een begrip in Laren. De verwachtingen groeien hiermee ook, maar de organisatie is er van overtuigd dat deze overtroffen zullen worden. Het is dit jaar de 9e keer dat het BullRock festijn plaats vindt, en de organiserende vriendengroep pakt grootser uit dan ooit. De basis, een grote verwarmde feesttent midden op de Huenderstraat in hartje Laren, tussen Bakker Wijnand en Hotel De Achterhoek, blijft gehandhaafd.

’s Ochtends 10:00 uur begint de traditionele BullRock FM Live Rock Radio-uitzending. Deze dendert door tot 16:00 uur. Dit is allemaal live te bekijken op internet en YouTube, en ook zal Achterhoek FM weer meewerken, wat inhoudt dat BullRock FM op ZATERDAG 3 NOVEMBER tussen 10:00 uur en 16:00 uur live te beluisteren is via Achterhoek FM.

Achterhoek FM is (3 november vanaf 08:00 uur al live vanuit Laren) te beluisteren via ether: FM104.9, FM106.7 e/o FM107.9; Glasvezel: 106.8; Ziggo kabel: 93.1; KPN kanaal 980. Informatie over hoe e.e.a. te bekijken is via internet en/of YouTube; zie www.bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm.

Tijdens de radio-uitzending zal het kunstenaarscollectief ‘’Kunst en Bubbels’’, o.l.v. Silvia Kleiterp, bekend van de immens grote beelden die het afgelopen jaar verschenen rond de woning van de Ooldselaan 6 te Laren, haar kunsten live zullen vertonen. Het springkussen voor de allerkleinsten blijft natuurlijk gehandhaafd, deze zal bij slecht weer ín de tent opgezet worden. Het bezoeken van de feesttent tijdens de radio-uitzending is geheel gratis.

Vanaf 16:00 uur is het de beurt aan de live-bands, met dit jaar een line-up die elk rock-hart sneller laat kloppen. De winnaar van de op 6 oktober j.l. gehouden BullRock Band Battle, Coloured Steel Factory, zal de spits afbijten met hun alternative-/punkrock. Daarna bestijgen de Redneckrockers van de Trailer Trash Tremblers het podium om hun uiterst energieke show op te voeren. Als derde in rij is het tijd voor Bleach, een Nirvana tribute, zo goed, dat je Kurt Cobain en de zijnen doet vergeten. Als grande finale van BullRock 2018 zal het Amsterdamse Present Danger de tent op zijn grondvesten doen schudden. Met hun waanzinnige Metallica tribute zal het publiek ongetwijfeld volledig uit hun plaat gaan. Vanaf 16:00 uur is de entree voor deze weergaloze bands slechts €8,-.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, zin en onzin over dit fantastische festijn, check www.bullrock.nl of www.facebook.nl/bullrockfm.

comments powered by Disqus
Super SnackDe Fabriek MuurstickersDeKortesWoonsfeerReneBrunsBranjiAdvertentie