Silvia Kleiterp Kunst en Bubbels

Silvia Kleiterp Kunst en Bubbels


 

Op de Ooldselaan nummer 12A staan sinds kort diverse opvallende beelden in de tuin. Ada was nieuwsgierig en belde bij de mensen aan bij wie de beelden in de tuin staan:

Hoe zijn jullie hier terechtgekomen?
We zochten een woon/werk situatie aan huis. Onze zaak zit in Velp en Enschede; tussen deze twee plaatsen in hebben we naar een woonplek gezocht. Tot we de huidige locatie in Laren aan ons kregen. Lekker tussen de werk locaties in, alles zit nu op de juiste plek. Hier in het heerlijk levendig dorp, kunnen we onze zaken het juiste karakter meegeven. Sinds onze intrek is er bijna een nieuwe sport in Laren ontstaan: Het achterom op de fiets of in de auto zitten op de Ooldselaan! Dat is wel een klein beetje onze schuld.

Wanneer zijn jullie begonnen met bouwen in Laren?
Daar weet onze buurman Frits Bruins alles van. We wonen sinds maart in Laren, het pand stond er al wat langer. Het is eigenlijk zijn ‘schuld’ dat we hier kunnen uitpakken. Niet omdat hij klakkeloos overal ja op zegt! Maar meer omdat we het dialect nog niet helemaal op kunnen pakken. 

Hoe bevalt dat tot nu toe? 
Prima! Een lekker levendige omgeving met toch ook veel rust. Het woont heerlijk en de ontvangst is warm. Over de herkomst en de streken van onze beelden/sculpturen, geven we enige uitleg aan de voorbij trekkende Larensen en toeristen. Herman en Silvia zijn een beetje verast over hoe snel de beelden in hun tuin door Laren worden opgepikt. 

Wat zijn jullie verwachtingen van het wonen in Laren?Woon/werk en lekker genieten van alles om ons heen. We hebben het geluk dat we enkel dat doen dat we leuk vinden. Dus hebben we elke dag ons portie gein en energie voor het grijpen. We verwachten niets anders dan dat we zelf onze dag mogen (mee)maken. 

En dat zijn prachtige woorden om mee af te sluiten.

comments powered by Disqus
BranjiAdvertentieReneBrunsBranjiSuper SnackAirco Harkink
Delen
Zoeken
Laden
Gerelateerde berichten
DijkermanBranjiGoossensDeKortesWoonsfeerBranjiBranji