Tennisvereniging 't Laerveld

Tennisvereniging 't Laerveld

Tennisvereniging ‘t Laerveld is opgericht in 1989. Het aantal leden bedraagt op dit moment ongeveer 300. We spelen op kunstgras. Dat stelt ons, op een enkele uitzondering na, in staat het hele jaar door te spelen.

Binnen de vereniging is een groot aantal leden als vrijwilliger actief.

We beschikken over een goed onderhouden tennispark, mooi gelegen aan de rand van Laren. Er kan gespeeld worden op 4 banen.

Niet-leden kunnen tegen geringe betaling 3x door een lid worden geïntroduceerd.

Aspirant jeugdleden kunnen gebruik maken van 3 gratis proeflessen van onze tennisleraar om te ontdekken of de tennissport ze aanspreekt.

Seniorleden kunnen tegen betaling ook tennislessen volgen. Dit kan al in een cyclus van een paar lessen, waarbij in overleg met de trainer zelf voor een bepaald aspect van het tennisspel worden gekozen.

Ook is het voor een ieder mogelijk winterlid te worden. Dit is zeker ook interessant voor tennissers uit de regio die op hun eigen park ’s winters niet kunnen spelen (gravelbanen).

Leden kunnen op de tosmomenten tennissend kennis maken met andere leden.

Maandagmorgen dames van 10 tot 12 uur, maandagmiddag heren van 2 tot 4 uur, donderdagmiddag mix van 2 tot 4 uur en vrijdagavond mix vanaf 8 uur.

Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de clubkampioenschappen, ons open Hissink dubbeltoernooi, buurttennis en de verschillende officiële tenniscompetities.

Voor de jeugdleden ook de clubkampioenschappen, verschillende officiële tenniscompetities, diplomatentennis, winter indoortennis en doorlopend het volgen van tennislessen.

Voor verdere informatie over onze vereniging verwijzen wij u graag naar onze website www.laerveld.nl. Daarnaast zijn wij via twitter te volgen op www.twitter.com/laerveld of @laerveld

Nieuwsberichten van Tennisvereniging 't Laerveld« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Tennisvereniging 't Laerveld
Jan Wilgenhof
Holterweg 66A
7245 SC Laren (Gld)
0573 402390
www.laerveld.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda