Voetbalvereniging Witkampers

Voetbalvereniging Witkampers

Voetbalvereniging Witkampers is opgericht op 1 september 1929. Al meer dan 80 jaar oud maar nog steeds springlevend!

Onze vereniging telt ruim 600 leden. Daar komen nog eens bijna 100 vrijwilligers bij. Met haar drie wedstrijdvelden, trainingsvelden, elf kleedkamers en niet te vergeten de kantine is het Leussinkpark compleet.

Witkampers is een zondagvereniging. Op zondag zijn er 2 damesteams en 9 herenteams die spelen om de winst. Toch is het op de zaterdag minstens zo druk, bijna 25 jeugdteams strijden om de hoogste eer. Vanaf 5 jaar kun je actief deelnemen aan de activiteiten bij de Witkampers. Je begint als minipup. Daarna begint dan het competitievoetbal. De oudste spelende leden zijn de 50 al ruim gepasseerd.

De verschillende activiteiten en ook de perfecte conditie van de velden is het werk van vele vrijwilligers. Iedereen is actief en probeert sportief en creatief zijn of haar beste beentje voor te zetten. Ook is er altijd tijd om aan de sociale contacten te werken. Zo wordt op de zondagen naast het voetbal, ook de afgelopen week besproken onder het genot van een kop koffie of een ander drankje in de gezellige kantine. Witkampers wil een warme vereniging zijn waar iedereen zich welkom en thuis voelt.

De grote betrokkenheid van het dorp komt terug in de cultuur en de structuur van de vereniging. Kijk bijvoorbeeld naar de bereidheid van de vele vrijwilligers en de sponsoren die op welke manier dan ook de vereniging steunen. De ambitie van de Witkampers is om zo hoog mogelijk te voetballen op elk niveau. Het belangrijkste is toch wel de warmte en de saamhorigheid die onze prachtige dorpsclub uitademt.

Kom gerust eens langs om het zelf mee te maken, u bent van harte welkom op het Leussinkpark. Meer informatie op www.witkampers.nl.

Nieuwsberichten van Voetbalvereniging Witkampers« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Voetbalvereniging Witkampers
Iwan Bos
Holterweg 47
7245 SB Laren (Gld)
0573 401612 / 06 818 860 77
www.witkampers.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda