Badmintonclub Laren

Badmintonclub Laren

Badmintonclub Laren (BCL) is in september 1981 opgericht en is een gezellige en recreatieve badmintonclub.
Iedere dinsdagavond spelen we in de Braninkhal te Laren van 20.00 tot 21.30 uur.

We hebben drie banen tot onze beschikking en spelen zowel dubbel- als enkelspel.

Onze vereniging doet met één team mee in de Toon Mager competitie. Dit is een competitie van verenigingen, welke niet aangesloten zijn bij de bond, uit Achterhoek, Twente en Salland. Het is een competitie tussen recreanten waarbij de deelnemers meer voor de gezelligheid dan voor de winst spelen. De competitie biedt de mogelijkheid om eens tegen een ander te spelen en krachten te meten. 

Sinds 1987 houden we jaarlijks omstreeks maart een potgrondactie. Wij verkopen, voor een financiële bijdrage in de kas van de vereniging, potgrond in de kernen Laren en Exel. Door de inzet van de leden en andere vrijwilligers, is actie jaarlijks een groot succes. 

In 2014 hebben we de verenigingen uit Holten en Almen bij ons uitgenodigd om een keer samen te spelen. Ook zijn wij weer bij deze verenigingen uitgenodigd. Wij verwachten en hopen dat dit in de komende jaren uit zal groeien tot een jaarlijks terugkomende uitwisseling. Met de vereniging uit Almen hebben we al een volgende afspraak, namelijk 24 maart 2015. Zij komen dan bij ons spelen. 

Speelseizoen: over het algemeen spelen we, met uitzondering van de school zomervakantie periode, het hele jaar. Indien er onvoldoende leden wensen te spelen kan hiervan afgeweken worden. Als een feestdag op dinsdag valt is de sporthal gesloten. 

Contributie: de contributie bedraagt € 9.00 per maand. De maand augustus hoeft geen contributie te worden betaald.

Ben je geïnteresseerd in badminton, loop dan op dinsdagavond eens binnen in de Braninkhal te Laren. Je kunt dan drie avonden vrijblijvend en gratis kennis maken met badminton, ons team en de vereniging en daarna beslissen of je al dan niet lid wil worden.

Een racket, om tijdens de kennismaking mee te spelen, is aanwezig. Het spelen in sportkleding en zaalsportschoenen (niet met zwarte zool) is verplicht tijdens speelavonden. Wij maken je dan wegwijs en leggen de spelregels uit. Na afloop is er gelegenheid om te douchen.

Voor meer informatie over onze vereniging kan je ons mailen. Het E-mail adres is: bcllaren@outlook.com

Nieuwsberichten van Badmintonclub Laren« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Badmintonclub Laren
Gerda Dijks
Laarkamp 4
7245 AP Laren (Gld)
0573 402603
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda