Hotel de Achterhoek

Hotel de Achterhoek

Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Uniek is ons boekingsconcept. U boekt uw kamer online waarna u per sms en e-mail een toegangscode ontvangt. Deze code krijgt u op de uw gewenste incheckdatum tussen 12.00/12.30 uur en verschaft u toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij één van de drie horecazaken die Laren rijk is. Of steek simpelweg de straat over voor een broodje van de lokale wereldbakker. Laren is omgeven door prachtige natuur! Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen of fietsen langs de landgoederen en kastelen zoals Oolde en Verwolde. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons hotel en wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u bij ons voor de deur uit de bus!

Een paar jaar terug wandelde de Larense bevolking dit pand van de Rabobank nog in voor het afsluiten van een lening, het storten van de spaarcentjes of het posten van acceptgiro’s. Hoe anders doet het pand nu dienst. U dut tegenwoordig niet meer in óp de bank, maar ín de bank, waar u in een ouderwetse bedstee ineens ‘overvallen’ wordt door slaap.

Nieuwsberichten van Hotel de Achterhoek« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Hotel de Achterhoek

Huenderstraat 1
7245 BJ Laren
06-30861431
www.hoteldeachterhoek.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda