Löp wah lös

Löp wah lös


Op zondagochtend 9 september vindt de 3e editie van het hardloopevenement Löp wah lös in Laren plaats.
Deze nieuwe hardloopwedstrijd combineert al het goede wat Laren te bieden heeft! Want binnen een kilometer na de start loop je in het groen, richting Landgoed Verwolde en de Dikke Boom. Vervolgens slinger je via mooie paadjes weer terug naar Laren en finish je op het terrein van 1 van de leukste feesten van de Achterhoek:
de Larense Kermis!

Er wordt deze ochtend met drie afstanden gewerkt. Om 10.00 uur begint de Kidsrun, een afstand van 1 kilometer bedoeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Om 10.30 uur begint de 10 kilometer, waarna om 10.45 uur de start van de 6 kilometer is.

Start/finish
De start en finish vindt plaats in de Dorpsstraat in Laren, midden op het feestterrein van de Larense Kermis. Start/finish ter hoogte van het beeld van Albert Mol, tussen Witkamp en Langenbaergh.

Inschrijfbureau en kleedruimte
Het ophalen van de startnummers en de na-inschrijving vindt plaats bij het inschrijfbureau. Het inschrijfbureau zit bij Witkamp Laren en is vanaf 09.00 uur bemand. Er is gelegenheid om je om te kleden (geen douche-gelegenheid!), dit is tevens bij Witkamp Laren. Spullen kunnen daar blijven liggen, dit is wel op eigen risico.

Parkeren
Vanwege de Larense Kermis is het centrum van Laren niet bereikbaar. Parkeergelegenheid is net buiten het dorp en wordt aangegeven met de borden ‘P-Kermis’.

Parcours
Het merendeel van het parcours gaat over Landgoed Verwolde en het buitengebied van Laren.

Prijsuitreiking
Direct nadat de laatste deelnemers binnen zijn van de 6 en 10 kilometer, vindt de prijsuitreiking plaats van deze afstanden. De prijsuitreiking van de Kidsrun vindt zo snel mogelijk plaats, nadat alle kinderen binnen zijn. De prijsuitreiking vindt plaats bij de start/finishlocatie. Bij de 10 kilometer staat nog meer op het spel, namelijk het Larens Kampioenschap. Voor de snelste man en snelste vrouw uit Laren hebben we een wisselbeker. Een jaar lang mag je deze titel dragen en volgend jaar uiteraard je titel verdedigen. Voorwaarde is dat je woonachtig bent in Laren.

Eigen risico en restitutie inschrijfgeld
Deelname is op eigen risico. De voorwaarden van Löp wah lös rondom inschrijfgeld, eigen risico en portretrecht hebben we opgenomen in onze Algemene Voorwaarden, die hier te lezen zijn.