Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse


In 2017 werd op 1, 2, 3 en 4 augustus de 24e editie van de fietsvierdaagse in Laren (Gld) georganiseerd. Het thema voor 2017 was "samen".

Gezelligheid, een terrasje pakken onderweg, vier dagen lang samen optrekken en dus 'quality time' met familie, vriendinnen of vrienden. Je fit voelen, samen sportief bezig zijn, na afloop een drankje in de tent en natuurlijk een dansje wagen, want voor livemuziek wordt iedere middag gezorgd. Meedoen aan de fietsvierdaagse is altijd een feestje.

2018: 25e keer Fietsvierdaagse "De Achterhoek"

Volgend jaar zal voor de 25e keer Fietsvierdaagse "De Achterhoek" georganiseerd worden. En uiteraard zal dit niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom vraagt de organisatie aan de (trouwe) fietsers om mee te denken over de viering van dit jubileum. Hebben jullie leuke ideeën, tips of herinneringen? Mail dan naar pr@fietsvierdaagse.net.

Ook zoeken zij mensen die volgend jaar voor de 25e keer meefietsen met de fietsvierdaagse. Fiets jij, jouw moeder, vader, oom, tante of zus voor de 25e keer mee? Stuur dan een mailtje naar pr@fietsvierdaagse.net en wie weet zetten we jou in het zonnetje.