Een beetje minder van het één en een beetje meer van het ander.

Een beetje minder van het één en een beetje meer van het ander.

Studio 1980: een creatief grafische ontwerpstudio. Wat kan Studio 1980 allemaal betekenen voor u? Het creëren van een complete huisstijl, inclusief het ontwerp van uw logo. Een brochure waarbij uw bedrijf op een professionele wijze gepresenteerd wordt. Of een advertentie voor de lokale krant: Studio 1980 denkt met u mee en maakt alles op maat. Websites, videoproducties, advertenties, flyers en nog veel meer! Bij Studio 1980 heeft u één adres voor al uw materialen op publicitair gebied. Wij staan voor u klaar om alles op een originele en kwalitatief goede manier vorm te geven. Van idee tot eindproduct.

Is dit anders dan voorheen? Nee, deze mogelijkheden had Studio 1980 altijd al. Alleen zijn de mogelijkheden groter geworden. Voorheen was ik fulltime actief als grafisch vormgever en regisseur bij een mediabedrijf. Omdat ik met enige regelmaat verzoeken of opdrachten vanwege tijdgebrek moest afslaan, heb ik besloten om meer tijd in te ruimen voor freelance klussen per 1 augustus 2014. Dus wellicht kan ik u in de toekomst helpen met uw grafische uitdagingen!

Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat ik in het verleden al heb gedaan, neem dan gerust een kijkje op de website www.studio1980.nl voor een uitgebreid overzicht van mijn grafische mogelijkheden.

Nieuwsberichten van Een beetje minder van het één en een beetje meer van het ander.« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Een beetje minder van het één en een beetje meer van het ander.

Postadres: Molenbeek 23
7245 BD Laren

www.studio1980.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda