Ovii Ontwerp

Ovii Ontwerp

Ovii Ontwerp is het creatieve ontwerpbureau van Ingri Imenkamp (Deventer, 1985). Na de opleidingen Marketing & Communicatie en Grafische Vormgeving te hebben afgerond is Ingri in 2008 gestart met Ovii. Met als uitgangspunt: Ontwerpen Voor Iedereen. Niemand of niks uitgesloten. Van de lokale voetbalvereniging tot particulieren tot de grotere bedrijven in Nederland… En als de koning een nieuw visitekaartje nodig heeft, dan doen we dat er ook nog bij!

Creatief, ondernemend, zelfstandig en met lef; zo omschrijf je Ingri Imenkamp en deze termen passen dus ook goed bij Ovii. Ze begon op de spreekwoordelijke zolderkamer, maar sloot zich later aan bij een ondernemershuis in Lochem met 3 andere ondernemende jonge honden Na 2½ jaar ‘samen te hebben gewerkt’ wou ze weer Back to Basic. In eigen huis maakte ze haar creatieve cocon om vanachter de geliefde iMac aan opdrachten te werken waar Ingri zelf, maar vooral ook de klant, gelukkig van wordt. Sinds april 2016 is het kantoor van Ovii gevestigd aan de Huenderstraat 3 in Laren gld. In het pand van Die Computer (voorheen de oude Rabobank) heeft Ingri haar intrede genomen. In het pand, waar ook medeondernemers Gert-Jan en Henk zijn gevestigd, is ze nu helemaal op haar plek.
 
Door de nauwe samenwerking met marketing- en eventsbureau, fotografen, tekstschrijvers, websitebouwers, drukkers en verspreiders zijn de mogelijkheden groot. Door deze professionele achterban van Ovii kunnen we u een totaalplaatje aanbieden.

Nieuwsberichten van Ovii Ontwerp« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Ovii Ontwerp
Ingri Imenkamp
Huenderstraat 3
7245 BJ Laren
06-16465533
www.ovii-ontwerp.nl
Neem contact met ons op
Delen
Agenda