Lucky WoodWorks

Lucky WoodWorks

Bewaar al je bijzondere herinner-dingen bij geboorte, huwelijk, of overlijden..
Een Herinner-Dingen-Doos is een handgemaakte houten bewaarbox met praktisch uitneembaar binnenwerk, waarin je tastbare herinneringen, ofwel herinner-dingen kunt bewaren.

Dit kunnen herinnerdingen van je kindje zijn, zoals een haarlokje, melktandjes, de eerste schoentjes, eerste speentje, het mutsje uit het ziekenhuis, foto's, maar ook de eerste tekening, of later misschien de knuffel die in eens niet meer in bed mag, of de strik- of zwemdiploma. Deze herinner-dingen verzamel je door de jaren heen bij elkaar in de Herinner-Dingen-Doos en dan kun je uiteindelijk meegeven aan je kind als hij of zij het huis uit gaat, of zelf misschien kinderen krijgt.

Treed je binnenkort in het huwelijk, of ben je pas getrouwd? Dan heb je vast een hoop herinneringen aan die dag die je graag wilt bewaren voor later. Om zo af en toe nog eens bij weg te zwijmelen. Het ringkussen bijvoorbeeld en de menukaart, maar ook de foto's en de corsage, de uitnodigingen, kaarten met felicitaties, noem maar op!

Ben je een dierbare verloren? Of misschien zelfs je kindje? Dan heb je vast spulletjes die je graag op een mooie manier wilt bewaren. Ook hiervoor hebben we een aantal bijzondere ontwerpen gemaakt, maar een Eigen Ontwerp is natuurlijk ook mogelijk, met een foto, of een mooie tekst of tekening.

Uniek en Persoonlijk en Duurzaam
Elke Herinner-Dingen-Doos gaat een leven lang mee, wordt helemaal met de hand gemaakt en is nog persoonlijker te maken door de opdruk. Kies je Eigen Ontwerp of een opdruk van ons, waarbij je altijd een eigen naam en datum kunt kiezen. De kleur van het binnenwerkje en de handvatten wordt (evt in overleg) afgestemd op de kleuren van de opdruk.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op. U krijgt altijd snel antwoord.

Nieuwsberichten van Lucky WoodWorks« terug naar de vorige pagina

Contactgegevens
Lucky WoodWorks
Jochem Waes
Markeloseweg 7a
7245 TJ Laren (Gld)
06-24803773
www.herinner-dingen-doos.nl
Neem contact met ons op
Er is geen email adres bekend bij ons, gebruik bovenstaande gegevens om contact op te nemen.
Delen
Agenda