Vrijdag 1 juni: Bende van Beuving en popkoor LaPoKo: Klap van de Korenmolen

Vrijdag 1 juni: Bende van Beuving en popkoor LaPoKo: Klap van de Korenmolen


‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk. Gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde hoe gek het is om het niet te zijn.

Allround cabaretier Ernest Beuving zet met popkoor LaPoKo uit Laren en zijn uitstekende band de zaal op z’n kop.

Hoezo ‘Klap van de korenmolen’? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn.’ ‘Klap van de korenmolen’ is ook wel: een spoedcursus geluk.

Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met popkoor LAPOKO.

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en ‘Spuiten en slikken’ tot en een Mick Jagger met ADHD.

Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

Toegang € 12,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus of te reserveren (bankoverschrijving) via info@kulturhuslaren.nl

Aanvang 20.00 uur

 

comments powered by Disqus