701
Zwemvierdaagse 2018

Zwemvierdaagse 2018

geplaatst op 10-06-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

De zwem4daagse is een landelijk initiatief dat al jarenlang een goed bezocht en gezellig evenement is op ons bad. Er zijn vijf dagen waarop je kunt komen zwemmen; daarmee is er één reservedag. Elke dag worden diverse leuke activiteiten binnen het jaarthema georganiseerd. Het is een activiteit waar jong en oud en waar men met het héle gezin aan kan meedoen. De jongsten, zónder zwemdiploma, kunnen meedoen aan de Spetter4daagse. Ook zij ontvangen een heuse medaille!

De Larense zwem4daagse 25 juni t/m 29 juni
Abonnementhouders betalen € 6,- en de overige bezoekers € 10,- voor de gehele zwem4daagse.

Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het Leussinkbad. Deelnemers kunnen komen zwemmen van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni, tussen 18.00 en 20.00 uur. Er is daarmee één reservedag. Op maandag of dinsdag kunnen deelnemers zich bij de lounchehoek inschrijven, je ontvangt een stempelkaart die je elke dag na je gezwommen baantjes kunt laten afstempelen. Na vier dagen gezwommen te hebben kun je vanaf donderdag je stempelkaart inleveren voor een medaille. Kinderen, met minimaal een A-diploma, zwemmen 10 banen per dag en volwassenen 20 banen. Elke dag worden er extra activiteiten georganiseerd binnen het jaarthema 'Magie'. Zo wordt er elke dag geknutseld, is er op woensdag de immer populaire 3-in-de-pan en kun je buikschuiven: kortom feest! Op vrijdag kun je bovendien je eigen broodje bakken aan een stok boven een vuurtje.

Voor de kleintjes is er de spetter4daagse!
Deelnemers aan de spettervierdaagse betalen € 4,-.

Ook de jongsten zónder zwemdiploma kunnen meedoen. In het ondiepe bad wordt, onder begeleiding, diverse waterspelletjes gedaan. Ook deze kleine deelnemers ontvangen een heuse medaille! (let op: het is géén kinderopvang!)

Wat zijn de kosten en waar meld je je aan?
Aanmelden kan maandag of dinsdag op het zwembad bij de lounchehoek. (bij binnenkomst aan de rechterkant van de kassa/kiosk)

Abonnementhouders betalen € 6,- en de overige bezoekers € 10,- voor de vier dagen samen.

Deelnemers aan de spettervierdaagse betalen € 4,- en melden zich op dezelfde plek aan.

comments powered by Disqus
BranjiDijkermanAdvertentieBranjiGoossensDeKortesWoonsfeer