767
Vernieuwd Leussinkbad heeft nieuwe beheerder

Vernieuwd Leussinkbad heeft nieuwe beheerder

geplaatst op 12-04-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

De nieuwe beheerder van het Larense Leussinkbad is Dorinda Mollenhof. Dorinda heeft ruime ervaring als zwemonderwijzer én kent Laren goed. Een ideale combinatie voor het Leussinkbad.

De voorverkoop van abonnementen voor 2018 is inmiddels gestart. Tot 26 april kun je je abonnement nog met korting aanschaffen.

Dorinda heeft een brede ervaring op verschillende zwembaden. Tijdens haar opleiding MDGO Agogisch Werk in Apeldoorn liep Dorinda in het tweede jaar stage bij het zwembad Malkenschoten. Het werken bij een buitenbad beviel Dorinda zo goed dat ze de opleiding voor zwemonderwijs van de KNZB is gestart. Met diverse diploma’s op zak, werkte Dorinda bij verschillende baden. In 1992 heeft ze zelfs een seizoen bij het Larense Leussinkbad gewerkt! Dorinda is enthousiast om bij ons terug te keren. Ditmaal als beheerder.

Dorinda: “Het allermooiste vind ik het werken in een openluchtbad. Joelende kinderen en ouders die genieten, heerlijk toch! En wat ik in Laren geweldig vind: hoe de bevolking met veel vrijwilligers en enthousiasme dit mooie zwembad openhoudt en van alles organiseert. Mijn plan is om hier met enthousiasme en hard werken komend seizoen flink aan bij te dragen.” 

Nieuwe glijbaan, met dank aan de donateurs
Het Leussinkbad is klaar voor het nieuwe seizoen. Dankzij de donateursacties in 2017 is er een nieuwe familieglijbaan en zijn er renovaties gedaan om het openluchtbad nog mooier te maken dan het al was. Op woensdagmiddag 16 mei is de seizoensopening en wordt de nieuwe glijbaan feestelijk geopend. Vanaf 12.30 uur, meteen na schooltijd, hebben bezoekers gratis toegang en zijn er weer de traditionele broodjes knakworst. Bij mooi weer gaat het buitenbad al eerder open en is er gratis dauwzwemmen op hemelvaartsdag. Kijk op www.leussinkbad.nl en de Facebookpagina voor de actuele informatie. 

Voorverkoop abonnementen tot 26 april
Tijdens de voorverkoop van abonnementen tot 26 april gelden verlaagde tarieven. Vraag uw abonnement online aan via www.leussinkbad.nl.

Sneak preview voor Larense toerisme ondernemers
Speciaal voor toerisme-ondernemers uit Laren en omgeving organiseren we een sneak preview! Eigenaren van B&B’s, campings, hotels en andere verblijfsrecreatie zijn uitgenodigd om op 18 april om 19.00 een kijkje te komen nemen op het vernieuwde bad. Meld u aan bij info@leussinkbad.nl.

 (Foto: aimfoto.nl)

comments powered by Disqus
BranjiGoossensAdvertentieDeKortesWoonsfeerReneBrunsDijkerman