870
Veelzijdig GDFestival op zaterdag 23 juni

Veelzijdig GDFestival op zaterdag 23 juni

geplaatst op 10-06-2018 door Redactieteam Laren Gelderland

Op zaterdag 23 juni vindt de derde editie van het GDFestival plaats. Een kleinschalig festival voor jong en oud op het terrein achter Slootsmid in Laren. Om 13.30 uur opent GDFestival dit jaar haar deuren. 

Wees er op tijd bij om niets te missen van het spectaculaire muziekprogramma. Vol trots presenteert GDFestival namelijk om 17.00 uur De Bankdirecteuren. Zij staan garant voor een optreden waar de muzikaliteit, het plezier en de sfeer van afspat! Maar ook de rest van het programma liegt er niet om. Zo zijn er optredens van Weekend Warriors, The Lochmess Clan, Twenty Sicks, De Weekendkrachten, DJ-duo Lampegastuh en Opschaakl’n. Nieuw dit jaar zijn een ‘Silent Disco’ en zelfs een ‘Silent Band’. In een verder stille tent luister jij door een koptelefoon naar de beste nummers van onze dj’s of van de band Versatile.

Even niet luisteren naar een bandje? Dat kan natuurlijk ook. Geniet van al het moois dat er op het terrein te bewonderen is. Naast het zelfgemaakte meubilair en borden met ludieke teksten, heeft GDFestival dit jaar namelijk bijzondere kunstwerken van Kunst en Bubbels uit Laren. Droom lekker weg of relax met vrienden bij het kampvuur of aan het strand. Liever actief bezig zijn? Doe dan om 16.00 uur mee aan de pubquiz met leuke vragen voor jong en oud. Ook voor de kinderen is er dit jaar weer genoeg te beleven. Zo kan er worden geknutseld met hout, kunnen de kinderen worden geschminkt, zijn er een springkussen, een opblaasbaar voetbalveld en andere spelletjes en wordt er dit jaar zelfs een kinderdisco georganiseerd.

Uiteraard is er ook weer volop festival food verkrijgbaar. Van een frietje bij Westrik Snack, spareribs van Keurslager Van de Pol, een ijsco bij IJsboerderij Oans tot een zoet of hartig broodje van Wereldbakker Wijnand. Aan de bar is uiteraard volop drank verkrijgbaar. Maar op het GDFestival kan je ook terecht voor een zomerse cocktail of een speciaal biertje. Brouwerij Homeland tapt dit jaar uit een wel heel bijzondere tap twee eigen gebrouwen bieren.

Wil jij ook naar GDFestival? Tickets zijn voor slechts € 10,- in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plus Beuzel in Laren, Restaurant de Babbelaer in Lochem of via www.GDFestival.nl/tickets. Jongeren betalen minder en kinderen zijn zelfs gratis. Later beslissen? Ook op de dag zelf kun je aan de kassa nog een kaartje kopen voor € 15,- per volwassene.

P.s. Het terrein is ingericht voor alle weersomstandigheden, dus een buitje zal de festivalsfeer niet bederven!

comments powered by Disqus
BranjiSuper SnackReneBrunsBranjiDe Fabriek MuurstickersAdvertentie